fbpx

Scrie un comentariu

sorin moldovan

Astăzi, în comisiile reunite pentru buget ale Parlamentului, am susținut alocarea fondurilor  necesare pentru realizarea obiectivului de investiții “Reabilitarea imobilului C.T. din strada Nouă nr.8, în spații școlare Școala Gimnazială Avram Iancu din Câmpia Turzii”.


Ministerul Dezvoltării a declarat că nu susține acest obiectiv de investiții, astfel că majoritatea PSD-ALDE a votat în consecință, împotriva copiilor care studiază la această școală.


Rezultatul votului: 12 voturi pentru (PNL+USR+PMP) și 16 împotrivă (PSD+ALDE+UDMR).


În fiecare an, în momentul elaborării și dezbaterii bugetului, reprezentanții PSD-ALDE din circumscripția electorală Cluj uită cine i-a trimis în Parlament. An de an amendamentele care au ca  obiect investiții sunt respinse la foc automat.


Nu contează argumentele aduse, nu contează dacă și cum sunt susținute aceste amendamente, singurul lucru care contează este punctul de vedere alreprezentanților Guvernului.

Mă întreb dacă reprezentanții PSD-ALDE din Cluj au priorități și interese diferite față de locuitorii județului unde au fost aleși sau pur și simplu părerea lor nu conteze pentru colegii de la  Guvern.


Sorin Dan Moldovan

Deputat PNL

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator