fbpx

Scrie un comentariu

IMG 20190209 215625

Peste 300 de persoane au fost prezente sâmbătă seara, la microrevelionul PMP Turda, care s-a organizat la cantina restaurant Electroceramica.

Membrii PMP, alături de simpatizanții organizației locale conduse de Adrian Nap, s-au destins într-o atmosferă entuziastă.

La eveniment a fost prezent și președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, care a apreciat organizarea foarte bună a popularilor turdeni.

Cristian Lungu a declarat că PMP se află într-o perioadă de precampanie electorală, pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an, când PMP vizează obținerea a 3 mandate de parlamentari europeni (adică circa 10% din voturile electoratului), mizând pe o listă "surpriză" de candidați, care va avea efect asupra electoratului.

Liderul PMP  Turda, Adrian Nap, a declarat că astfel de acțiuni fac parte din "firescul" activității PMP Turda.

"La PMP facem și muncă de partid, dar știm și să ne simțim bine. Din păcate, capacitatea sălii nu a permis să fim prezenți toți cei care au dorit, fiind multe solicitări din partea simpatizanților. Însă, evenimentele de socializare organizate de noi continuă! Cred că nu întâmplător suntem partidul cu cei mai mulți fani pe Facebook din Turda", a spus președintele PMP Turda, Adrian Nap.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator