fbpx

4 Comentarii

tren regional

Președintele ZERO realizări: Ce a promis în urmă cu șapte ani prin intermediul unui videoclip și declarații de presă?

 

 • Centru Regional Olimpic Transilvania– săli de sport, bazine olimpice de înot (din care unul acoperit cu tribune!), terenuri de antrenamente, terenuri de tenis, un patinoar pentru meciurile de hochei, etc. Toate aceste investiții erau promise spre realizare în trei zone din județ, zona Cluj-Napoca, zonele Dej, Câmpia Turzii și Huedin.
 • Autostrăzi urbane și șosele rapide– Tișe a promis următoarele tronsoane - autostrăzi: Dej-Turda, Turda-Huedin și Dej-Huedin; Apoi a promis ȘOSELE RAPIDE în zona de munte !!! Principala rută turistică a Clujului care în prezent este înecată în noroi: ”DRUMUL RUȘINII – DJ 107 M” (Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara) o MLAȘTINĂ pentru care nu răspunde nimeni o promitea șosea rapidă ?!? Apoi DJ 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel care și în prezent este într-o stare deplorabilă, era trecut în mărețul plan „autostrăzi urbane și șosele rapide”. Ultimul drum promis era cel din zona Văii Drăganului, DJ 764B, care la rându-i în niciun caz nu este autostradă sau șosea rapidă.
 • Trenuri regionale de viteză– Traseu Cluj-Napoca-Turda (Indirect anunța ÎNFIINȚAREA unei GĂRI ÎN TURDA!), Cluj-Napoca – Huedin, Cluj-Napoca – Dej;
 • Spital Regional de Urgență– după ce Prefectul Alin Tişe (2007), apoi preşedintele Consiliului Judeţean Alin Tişe (2008-2012) anunţa în 2007 “începerea construirii spitalului regional de urgenţă”, apoi în 2010 “prin parteneriatul public-privat, construcţia va începe în primăvară”, în 2012 își reia promisiunile...
 • Parcuri industriale zonale– În Dej, Turda, Câmpia Turzii și Huedin unde anunța crearea unei infrastructuri industriale;
 • Complexul Expozițional Transilvania– Alin Tișe promitea un centru în care să pot fi organizate expoziții de talie mondială și conferințe cu participări internaționale, care vor da un plus mare municipiului Cluj-Napoca în cursa pentru Capitala Culturală Europeană a anului 2021.
 • Complex schiabil Băișoara – Mărișel – Vlădeasa– o altă promisiune nerespectată marca Alin Tișe.
 • Someșul Navigal din Cluj-Napoca în Dej– Mai lipsea puțin și Alin Tișe promitea și o bază navală militară pe cursul Someșului, din ciclul „submarinul lui Tișe, Cluj-Napoca – Dej”.
 • Transilvania Parc– binențeles altă promisiune uitată.
 • Realizarea Centrului de Management Integrat al Deseurilor – necesar pentru Cluj dar execrabil gestionat de Tișe. Nici astăzi nu este finalizat!

Alin Tișe este cel mai slab președinte din istoria județului Cluj. Practic în dreptul său, în doi ani și jumătate de mandat, nu a realizat/finalizat nicio promisiune electorală. Președintele ZERO realizări s-a remarcat doar prin starea dezastruoasă în care sunt drumurile și prin scandalurile pe care le-a provocat cu directorii din subordinea sa”a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Petre Ispirescu · 15:27 06.02.2019
  Clujul,Timisoara,Oradea,Aradul,Iasul....orasele cu greutate nu sunt PSD-iste si nu vor fi niciodata,dar asta doare,si atunci apare cate un limbric ca Nasra si da cu bota-n balta si se stropeste tot. Atata poate bietul de el,sa vorbeasca prin ziarele PSD-iste !!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 15:33 06.02.2019
   O singură corectură am de făcut...
   Nu ”prin ziarele PSD-iste”, ci prin diverse publicații! Sper că nu aveți genul de gândire că dacă ajunge PNL la putere va interzice celor de la PSD să mai comenteze ceva! E treaba lor, e războiul lor politic... Noi am publicat și comunicatele PSD (Nasra) și cele ale lui Alin Tișe (PNL). Pentru că așa face o publicație echilibrată și echidistantă...
   Din acest motiv nu vă dau dreptate cu expresia ”prin ziarele PSD-iste”...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 22:09 06.02.2019
  Bai Guriță, de 29 de ani ne livrați promisiuni, in acest răstimp vreo 4 milioane s-au cam saturat de moacele voastre de milogi si de apucăturile de hoți si joacă in deplasare pe alte meleaguri. Au mai rămas încă vreo 3 milioane care lucrează in privat si va dau salariile alea babane si daca reușiți sa-i faceti si pe aia sa plece, o sa muriți de foame. Te-ai uitat in oglindă? Sincer sa îți raspunzi la intrebarea: Am realizat ce am promis?! (nu in interes personal, acolo toți sunteți cu targetul facut si chiar depasit cu 100%). Nu ești decat un gargaragiu bun de nimic si din pacate e plina Romania de de-ăștia ca tine. Hai cântă pe la alte uși, mergi de-l cauta pe Mazariche si du-i si pe Tari, Mele, Liviu, Orli, Orban, Base, Udrea, Gheza etc. Mereți și ne lăsați in pace sa trăim fara ura, minciună si hotie. Doamne ajută!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 18:04 06.02.2019
  Domnul Nasra se muncește degeaba, că tot se vor organiza alegeri pentru organizațiile PSD care au interimat. Degeaba se supără Dragnea și Olguța că la Cluj procentele sunt mici la alegeri pentru PSD!!! Opțiunile și mentalitatea clujenilor nu le pot schimba ei niciodată(indiferent de conducătorul iubit al PSD filiala Cluj)!!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator