fbpx

Scrie un comentariu

boc desprelojigan

Așa după cum TurdaNews a anunțat, vineri seara au fost prezenți mai mulți lideri importanți ai PNL, la Câmpia Turzii, la microrevelionul livberalilor din localitate. Cu această ocazie, s-au ținut și unele discursuri în fața auditoriului, printre cei care au vorbit aflându-se și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

 

Acesta a adus cuvinte de apreciere la adresa primarului liberal din Câmpia Turzii spunând că este un om de toată isprava.

Citește și:

”Greii” PNL, prezenți la Câmpia Turzii, la microrevelionul liberalilor din localitate!

”Oameni buni, voi vă dați seama ce mari sunteți? Ați câștigat municipiul unde niciodată nu am avut o șansă atât de mare de a conduce pentru o lungă perioadă de timp (un municipiu) cu un om de ispravă, așa cum este domnul Lojigan.

Vă felicit pentru că ați reușit un lucru atât de greu și ați dat partidului șansa de a reface axa Câmpia Turzii – Cluj-Napoca, și axa asta trebuie să rămână pentru foarte mulți ani de aici înainte o axă politică a PNL-ului și o axă a oamenilor de bine.

Nu vreau să-l flatez pe domnul Lojigan, dar vreau să stiți că omul ăsta nu are liniște până nu rezolvă problemele, de la cele mai mici până la alea mai mari ale municipiului Câmpia Turzii. De la locuri de muncă la fonduri europene, de la mediu la calitatea vieții îl preocupă în fiecare zi aceste lucruri. Anterior, dânsul spunea elegant că învață de la mine, dar nu,nu…Eu am de învățat de la tenacitatea și voința omului Lojigan. V-o spun cu toată sinceritatea, e o mare mândrie să avem o echipă în jurul domniei sale!

Oameni buni, am demonstrat și istoria ne-a arătat că atunci când am fost împreună, am fost puternici și nimeni nu ne-a bătut. Sunt convins că și în bătăliile politice care vor urma, dacă ne vom păstra același spirit de echipă – toți pentru unul și unul pentru toți – nu avem adversari în județul ăsta. Cu PNL-ul, cu dumneavoastră aici, cu Lojigan, cu ce putem și noi de la Cluj, cu domnul Daniel Buda de la Bruxelles, cu domnul Orban și domnul Blaga de la București și cu ceilalți colegi putem fi forța politică în care oamenii pot avea încredere.

Cea mai bună politică este politica rezolvării problemelor oamenilor. Asta să nu uităm niciodată! Altă politică nu există. Nici doctrine mai importante, nici filozofii mai grele. Asta-i singura politică adevărată și singura care îți dă succes: politica rezolvării problemelor oamenilor și a fi între ei și cu ei. Nu toate problemele le poți rezolva, dar măcar să le rezolvi pe cele pe care le ai la îndemână, iar pentru celelalte să arăți că ai înțelegere și că pe termen scurt, mediu sau lung le putem rezolva.

De asta Lojigan a reușit, pentru că o astfel de politică face, politica oamenilor din Câmpia Turzii!”, a spus Emil Boc.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator