fbpx

1 Comentariu

pnl grei

Microrevelionul liberalilor din Câmpia Turzii s-a bucurat de prezența unor lideri importanți ai PNL, de la nivel central sau regional, la petrecerea organizată de PNL Câmpia Turzii fiind prezenți Ludovic Orban (președinte PNL), Vasile Blaga (ex-copreședinte PNL), Emil Boc (primarul Clujului), Alin Tișe (președintele Consiliului Județean Cluj), europarlamentarul Daniel Buda, câțiva deputați PNL, consilieri județeni, dar și alți oameni importanți din administrația clujeană sau din structurile județene de conducere ale liberalilor.

Câmpia Turzii este considerat cel mai important fief PNL din județ, după Cluj-Napoca.

Prezența importanților lideri ai PNL la Câmpia Turzii s-a datorat atât invitanției lansate de primarul PNL Dorin Lojigan, cât și conjuncturii că sâmbătă, la Cluj-Napoca, a avut loc o întâlnire a liberalilor din regiunea de Nord-Vest a țării.

”Îi felicit pe colegul meu, primarul Dorin Lojigan, pe domnul viceprimar Sabin Ghemeș și echipa de consilieri locali, pentru tot ceea ce au realizat pentru comunitate în acest mandat. Câmpia Turzii s-a ridicat din propria cenușă după anul 2016, după alți 4 ani de guvernare locală socialistă în care șomajul, lipsa de investiții și de locuri muncă erau probleme la ordinea zilei. Acum, administrația liberală condusă de Dorin Lojigan, alături de domnul viceprimar, de echipa de consilieri locali, precum și de cei doi consilieri județeni ai PNL din Câmpia Turzii, domnii Cristian Haiduc și Dumitru Drăghici, au depus eforturi care au fost susținute și de la nivelul Consiliului Județean Cluj, în vederea îmbunătățirii infrastructurii, în atragerea de investitori și de absorbția de fonduri europene astfel încât acest important municipiu al județului Cluj să fie un adevărat pol de creștere și de dezvoltare. De altfel, Municipiul Câmpia Turzii este și un exemplu în ceea ce privește fructificarea fondurilor europene puse la dispoziție de Bruxelles pentru dezvoltarea comunităților locale. Peste 80 de milioane de euro au fost până în acest moment absorbite de administrația locală și care au dus la o creștere a calității vieții cetățenilor din Câmpia Turzii. Modernizarea prin aceste fonduri generează crearea de noi locuri de muncă, creșterea numărului turiștilor și, bineînțeles, creștere economică în urma căreia se vor direcționa bani spre alte investiții deci, tot în modernizare. Îi felicit pe colegii liberali și în special pe domnul primar Dorin Lojigan pentru evenimentul organizat precum și pentru felul exemplar în care au înțeles să gestioneze viața politică și administrativă a comunități”, a transmis eurodeputatul Daniel Buda, după vizita la Câmpia Turzii.

La Cluj-Napoca, liberalii au realizat o ”mobilizare” regională în vederea bătăliei politice pentru alegerile europarlamentare, una considerată destul de importantă, prin prisma faptului că va fi urmată, la interval de câteva luni, de lupta electorală pentru președinția României (noiembrie/decembrie 2019), alegerile locale (iunie 2020) și alegerile parlamentare (noiembrie 2020).

"Partidul Național Liberal face performanță în administrația locală și de asemenea la nivelul Parlamentului European prin intermediul lui Daniel Buda, care este unul dintre cei mai serioși, activi și influenți europarlamentari ai PNL. Ne pregătim de alegerile europarlamentare, alegeri care sunt extrem de importante pentru Europa și pentru evoluția Europei, pentru România, pentru poziția pe care o va dovedi România în cadrul UE și pentru fiecare dintre cetățenii români. PNL își propune la aceste alegeri să asigure României prin parlamentarii săi o poziție de egalitate față de celelalte state în UE. Ne propunem o legătură și mai strânsă la nivelul UE, în baza căreia deciziile care se iau să îi afecteze favorabil pe români.

Lista cu candidații la europarlamentare va fi stabilită în jurul datei de 15 februarie. Cu siguranță domnul Daniel Buda va fi pe un loc cât se poate de bun, ca o recunoaștere a forței Clujului și mai ales ca urmare a activității sale laborioase la nivel european cu rezultate evidente", a transmis președintele PNL, Ludovic Orban, citat de Ziua de Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Cetățean · 11:35 03.02.2019
    Vasile Blaga, cel cu portbagajul cu 700.000 de euro sau martorul din dosarul Elenei Udrea? "... Unde eşti tu Ţepeş Doamne ..." să ne scapi de fosilele astea politice la Câmpia Turzii? Jalnică perspectivă pentru tinerii liberali din Câmpia Turzii...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator