fbpx

Scrie un comentariu

adrian mischian

Consilierul local PMP Câmpia Turzii, Adrian Mischian, le reproșează celor de la PSD și de la PNL că au transformat un moment care ar fi trebuit să fie festiv, respectiv validarea unui mandat pentru un nou consilier local, într-o ”gâlceavă marca USL (PSD-PNL)”.

 

”Ceea ce trebuia să fie un prilej de sărbătoare pentru un nou coleg de-al nostru din consiliu local, d-l Liviu Man, membru al PPU (SL), care il înlocuiește pe d-l Tot Vasile, s-a transformat într-o gâlceavă marca USL (PSD- PNL). Ceea ce trebuia să fie o formalitate, un moment festiv in care noul consilier să depună jurământul în slujba municipiului, s-a transformat într-o discuție de talcioc, între o parte a consilierilor PSD și primarul PNL al orașului.

Mi-au cerut punctul de vedere mai multe persoane care au urmarit ședința sau care au văzut reportajul Antenei 1 cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Le-am transmis ca am decis să nu intervin in acest subiect pe motivul că decizia luată privește numai PPU(SL) și nu cred că este treaba altor partide. La fel cred că, nu era cazul ca d-l primar, membru si domnia sa în alt partid, să se transforme în apărătorul cauzei PPU (SL), acest lucru nefacând altceva decât sa alimenteze suspiciunile asupra subiectului. Poziția d-nei Mihaela Rozor, presedinte PPU(SL) Cluj, cred că era suficientă, respectiv că d-l Tot Vasile nu mai este membru de partid și din acest motiv își pierde calitatea de consilier local. Restul ține doar de bucătăria internă a PPU(SL). Sunt prieten cu d-l Tot Vasile, este un bun profesionist și cred că fiind și avocat de profesie, are abilitățile necesare să se apere singur și nu cred că era cazul să fie apărat de alte persoane, într-o sedintă de consiliu local. Dacă acest lucru era făcut în declarații de presă sau pe reteaua de socializare era altceva”, a motivat Adrian Mischian.

Citește și:

Schimbare de consilier local, la Câmpia Turzii... Liviu Man îl înlocuiește pe Vasile Tot!

Consilierul PMP consideră că erau subiecte mult mai importante care puteau fi aprofundate sau care să genereze discuții în Consiliul Local Câmpia Turzii, subiecte care interesează mai mult cetățenii localității, nicidecum problemele sau răfuielile partidelor.

”Au fost subiecte mult mai importante pe ordinea de zi, a fost proiectul de hotărâre ce privește programul “Școală după școală” (after school), program ce funcționează cu dificultate in toate scolile din localitate datorită unei legislații precare, știu acest lucru pentru că fac parte din consiliu de administrație al Scolii Mihai Viteazu.

A mai fost proiectul de hotărâre ce privește Scoala Avram Iancu, care prin modernizarea fostei centrale termice din incinta școlii, poate sa reglementeze în sfârșit, după mult timp, problema sălilor de curs, numărul insuficient al acestora perturbând programul de învățământ al școlii. 

Ca să nu mai vorbim de faptul că, toată energia consiliului local ar trebui îndreptată acum spre întocmirea unui buget de venituri și cheltuieli pe anul 2019, care să asigure o dezvoltare adecvată a municipiului nostru.
Cred că erau subiecte mult mai potrivite care să le dezbatem si sa le alocam mai mult timp”, a mai apreciat consilierul PMP.

Dacă vrei să vezi înregistrarea ședinței de Consiliu Local de la Câmpia Turzii:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator