fbpx

Scrie un comentariu

ppusl conferinta

Președintele PPU-SL Cluj, Mihaela Mazet Rozor, a organizat o conferință de presă la Câmpia Turzii, în care a făcut referire la excluderea din partid a lui Vasile Tot, implicit la pierderea calității de consilier local a acestuia, spunând că nu a făcut altceva decât să respecte procedura de partid și că nu are nimic personal cu fostul său coleg de partid.

 

Mihaela Mazet Rozor a explicat că Vasile Tot a avut două sancțiuni anterioare, pe care nu le-a contestat, iar excluderea din partid era următoarea sancțiune aplicabilă, în condițiile în care fostul consilier local nu ar fi respectat disciplina de partid. Președintele PPU-SL Cluj a exclicat că în sânul organizației din Câmpia Turzii era o stare de conflict, doi consilier locali votând într-un fel, iar Vasile Tot în alt fel. ”Juca în altă echipă”, a spus Mihaela Mazet Rozor despre fostul său coleg de partid.

Oficialul PPU-SL Cluj a explicat că aceasta este procedura de partid, iar în situația în care un partid decide excluderea unui membru și retragerea sprijinului politic membrului respectiv care deține funcția de consilier local, asta implică pierderea calității de consilier local și înlocuirea celui exclus din partid cu un alt membru, care s-a aflat pe lista de candidaturi a partidului respectiv. Mihaela Mazet Rozor a spus că asta este mai degrabă o problemă internă a partidului, motiv pentru care nu înțelege poziția consilierilor PSD, care s-au opus validării mandatului noului consilier local din partea PPU-SL.

În ceea ce privește situația PPU-SL la nivel național, Mihaela Mazet Rozor a spus că partidul intenționează să candideze la alegerile europarlamentare cu actuala denumire și siglă (căluțul albastru), însă pe viitor nu este exclusă o modificare de nume, respectiv revenirea la denumirea Partidul Conservator.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator