fbpx

Scrie un comentariu

ludovic orban

Organizațiile PNL din regiunea Nord-Vest vor avea o ședință în cursul zilei de sâmbătă, la Cluj-Napoca, la hotel Napoca. Înainte, însă, de această ședință, liderul PNL Ludovic Orban va ajunge la Câmpia Turzii, în această seară, la microrevelionul liberalilor din localitate!

 

Alături de Ludovic Orban, care este al doilea președinte național al PNL care vine la Câmpia Turzii, vor veni și alți lideri liberali de la nivel național, fiind așteptați Vasile Blaga (fost co-președinte PNL), Emil Boc (primar Cluj-Napoca, ex-prim-ministru), Daniel Buda (europarlamentar) și deputatul Robert Sighiartău (președinte PNL Bistrița).

Întrucât întâlnirea oficială la partid e abia sâmbătă, vineri seară liderii liberali vor fi prezenți la Câmpia Turzii, alături de primarul localității, Dorin Lojigan, și de liberalii din localitate, care se vor destinde la microrevelionul liberalilor.

Întâlnirea organizațiilor liberale din zona de Nord-Vest, de la Cluj-Napoca, are loc în contextul în care în primăvara acestui an se vor organiza alegeri europarlamentare, iar liberalii vor să scoată un scor bun. Conform unui sondaj PNL, la nivel național, partidul condus de Ludovic Orban ar fi creditat cu 27,8% la alegerile europarlamentare, în timp ce PSD ar avea puțin peste 30%. La nivelul județului Cluj, însă, PNL-ul ar sta mai bine decât PSD-ul. PNL ar avea 30%, în timp ce PSD ar avea 20% (conform aceluiași sondaj intern).

În condițiile în care alegerile europarlamentare nu au o miză atât de mare pentru electorat, decisivă ar putea fi mobilizarea la vot a activului de partid și a simpatizanților apropiați. Ori, pentru a realiza acest lucru, este nevoie de o bună organizare în sânul partidului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator