m install
petlinii
nello construct

Ludovic Orban vine la Câmpia Turzii!

floris

Organizațiile PNL din regiunea Nord-Vest vor avea o ședință în cursul zilei de sâmbătă, la Cluj-Napoca, la hotel Napoca. Înainte, însă, de această ședință, liderul PNL Ludovic Orban va ajunge la Câmpia Turzii, în această seară, la microrevelionul liberalilor din localitate!

 

Alături de Ludovic Orban, care este al doilea președinte național al PNL care vine la Câmpia Turzii, vor veni și alți lideri liberali de la nivel național, fiind așteptați Vasile Blaga (fost co-președinte PNL), Emil Boc (primar Cluj-Napoca, ex-prim-ministru), Daniel Buda (europarlamentar) și deputatul Robert Sighiartău (președinte PNL Bistrița).

Întrucât întâlnirea oficială la partid e abia sâmbătă, vineri seară liderii liberali vor fi prezenți la Câmpia Turzii, alături de primarul localității, Dorin Lojigan, și de liberalii din localitate, care se vor destinde la microrevelionul liberalilor.

Întâlnirea organizațiilor liberale din zona de Nord-Vest, de la Cluj-Napoca, are loc în contextul în care în primăvara acestui an se vor organiza alegeri europarlamentare, iar liberalii vor să scoată un scor bun. Conform unui sondaj PNL, la nivel național, partidul condus de Ludovic Orban ar fi creditat cu 27,8% la alegerile europarlamentare, în timp ce PSD ar avea puțin peste 30%. La nivelul județului Cluj, însă, PNL-ul ar sta mai bine decât PSD-ul. PNL ar avea 30%, în timp ce PSD ar avea 20% (conform aceluiași sondaj intern).

În condițiile în care alegerile europarlamentare nu au o miză atât de mare pentru electorat, decisivă ar putea fi mobilizarea la vot a activului de partid și a simpatizanților apropiați. Ori, pentru a realiza acest lucru, este nevoie de o bună organizare în sânul partidului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: