fbpx

1 Comentariu

psd drum turistic

Principala rută turistică a Clujului, DJ 107 M, drum județean care face legătura între Cluj-Napoca și zona turistică din Băișoara, care tranzitează Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara, este practicabil mai degrabă pentru circulația carului.

 

”Starea acestui drum județean nu mai poate fi tolerată. Mă așteptam ca după topirea zăpezii Tișe să facă ceva, însă la suprafața gropilor care ciuruiesc drumul a ieșit doar noroiul.

În ultimele trei săptămâni sute de clujeni din zonă mi-au semnalat dezastrul. Dacă nu se face ceva urgent este foarte probabil ca nici ambulanțele să nu mai ajungă în zonă. În condițiile dezinteresului total la nivelul Consiliul Județean Cluj, mâine-poimâine ne vom face râs dar vom fi nevoiți să apelăm la armată pentru a tracta autobuzele și ambulanțele din mlaștina DJ 107 M”a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    George Mihai · 10:22 29.01.2019
    Ghinion pentru clujenii care vor sa mearga la Baisoara! Dar nici turdenii nu sunt scutiti de ghinioane. Drumul national DN75 (Turda - Campeni) este groaznic intre localitatile Cornesti si Buru. Sunt gropi imense in asfalt, si multe, si tare mare grija trebuie sa ai sa nu-ti strici masina. Pacat ca pentru guvernantii de la Bucuresti Valea Ariesului nu exista!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator