fbpx

Scrie un comentariu

cl ct ok

După ce TurdaNews v-a prezentat, în exclusivitate, despre ordinul Prefecturii Cluj, privind pierderea calității de consilier local al lui Vasile Tot (PPU-SL), la ședința Consiliului Local Câmpia Turzii din data de 31 ianuarie (vezi ordinea de zi AICI) se propune validarea unui nou consilier local din partea PPU-SL.

 

Astfel, PPU-SL îl propune pe Liviu Man, pentru înlocuirea locului vacant lăsat de Vasile Tot, după peirderea calității de consilier local, în baza ordinului emis de prefectul Aurel Cherecheș. PPU-SL are 3 mandate de consilier în Consiliul Local Câmpia Turzii, ceilalți doi consilieri locali fiind Mariana Cîmpean și Vasile Soporan.

Citește și:

A rămas fără mandat! Consilierul Vasile Tot, exclus din Consiliul Local Câmpia Turzii!

Liviu Man îl va înlocui pe Vasile Tot în toate funcțiile deținute de acesta din urmă și va face parte din Comisia nr. 5 - pentru relații internaționale, minorități, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor (unde Vasile Tot era secretar de comisie).

Liviu Man este pensionar și este fostul director al Poștei din Câmpia Turzii.

Vasile Tot a precizat că va contesta această decizie, inclusiv pe latură penală, acuzând unele falsuri făcute. 

Vasile Tot susține că niciun coleg de partid nu i-a spus despre vreo posibilă ședință în care să se discute excluderea sa din partid, cu atât mai mult cu cât avea 2 colegi în Consiliul Local, respectiv Mariana Cîmpean (fost președinte) și Vasile Soporan (actual președinte), care s-ar fi ținut în 27 noiembrie 2018. Oricum, consilierul local din Câmpia Turzii, împotriva căruia s-a emis un ordin de încetare a mandatului, spune că este hotărât să-și caute dreptate, motiv pentru care a depus inclusiv o plângere penală în acest sens.

Ordinul prefectului privind constatarea încetării de drept a mandatului consilierului local Vasile Tot precizează, la punctul 3, că ”poate fi atacat în instanța de contencios administrativ - Tribunalul Cluj”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator