fbpx

2 Comentarii

drum inchis

Am trăit să o vedem și pe aceasta: În ciuda faptului că nu este nici măcar cod portocaliu, președintele ZERO REALIZĂRI, dl. Alin Păunel Tișe, alături de alți incompetenți liberali au decis ieri, miercuri, 16 ianuarie, să închidă temporar două drumuri județene din zona de munte: DJ 107P (zona ”Grinzi” înspre Mărișel) și DJ 108C (direcția Mărgău - Ic Ponor).

 

De asemenea, această acțiune vine după ce în ultimele zile DJ 107M (Luna de Sus - Băișoara – Iara) s-a transformat dintr-un drum prost practicabil, într-un cimitir de mașini.

Practic, în această iarnă, într-un mod inexplicabil, în lipsa unor situații meteorologice critice, Alin Păunel Tișe prin incompetență administrativă și lene a fost responsabil pentru nervii oamenilor din zona de munte a Clujului și pentru blocarea accesului turiștilor.

Ce s-ar fi întâmplat domnule Alin Păunel Tișe dacă ar fi nins continuu cinci zile? Probabil că atunci ați fi cerut și blocarea accesului în municipiul Cluj-Napoca, nu?

Domnule Alin Păunel Tișe,  niciun clujean nu este interesat de faptul că dumneavoastră nu mai aveți chef de politică. Chiar niciun clujean nu este interesat de folclorul privind interesul dumneavoastră strict pentru unele afaceri. Niciun clujean nu este interesat dacă mai candidați la Consiliul Județean Cluj în 2020! Sunteți o epavă politică și administrativă!

Însă pe toți clujenii îi interesează să aibă drumuri județene practicabile iar câțiva fulgi de nea să nu blocheze accesul la munte!

Deputat Gabriel Horia Nasra

Președintele PSD Cluj

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Scarba · 14:33 17.01.2019
    Gabriel Horia ,PSD Cluj. Mai bina sa puna la dezapezit detinutii la care le-ati dat drumu printre noi...
  • Acest comentariu este nepublicat.
    sorin f · 02:07 18.01.2019
    VAI DE CAPUL VOSTRU DE IPOCRITII.LA CATE ATI REZOLVAT IN ULTIMA VREME AR TREBUI SA STATI CU CAPUL IN NISIP CA STRUTII NENOROCITILOR.SA VA DE-A D-ZEU SOARTA TANARULUI DIN SEBES GUNOAIELOR.MARS LA TOMBERON
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator