fbpx

Scrie un comentariu

avramgal gabrielles

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a petrecut trecerea în noul an la o pensiune din Maramureș, împreună cu familia. Azi, el a pus mai multe fotografii alături de ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș!

 

”E uşor să te simţi bine, când eşti înconjurat de prieteni buni! Vă doresc un an binecuvântat!”, a scris Avram Gal pe contul său de Facebook.

Ministrul Apărării este din Satu Mare. Senator în Parlamentul României, Gabriel Leș a fost propus ministrul al apărării pe final de an, odată cu remanierea Guvernului de la finele lunii noiembrie 2018, înlocuindu-l pe Mihai Fifor. El a mai fost ministru în perioada 5 ianuarie 2017 – 29 iunie 2017, în Guvernul Grindeanu.

”În primele clipe ale lui 2019 îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru două daruri minunate. Primul este privilegiul de a păşi sănătoşi şi plini de bucurie în noul an alături de familia şi prietenii mei. Al doilea dar l-am primit acum 18 ani, când s-a născut fiica mea, Milena. Odată cu naşterea ei am învățat că adevărata bucuire o poți simți doar atunci când îți vezi copilul zâmbind, iar Milena a desăvârşit pentru prima oara dragostea în familia noastră! La mulți ani binecuvântați Milena! Iar vouă vă doresc un an plin de dragostea şi bunătatea lui Dumnezeu. Avem la dispoziție 365 de file albe, haideți să le scriem frumos!”, a transmis Avram Gal, pe Facebook, în preajma trecerii în noul an.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate