fbpx

Icon Scrie un comentariu

incendiu sediu PSD

Polițiștii clujeni au fost sesizați, joi dimineață, cu privire la un incendiu produs in zona sediului PSD, din Cluj-Napoca. 


La fata locului se afla o echipa de politisti care investigheaza imprejurarile producerii incendiului. În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. 

Cercetarile vor fi continuate sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere prin incendiere, fapta prevazuta de Codul penal, relatează stiridecluj.ro

La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile.

În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările spre sediul PSD Cluj şi la anexele sediului PSD Cluj.

Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste”, spune Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator