fbpx

Icon Scrie un comentariu

steluta cataniciu

Observ că propaganda mediatică s-a pus în mișcare la doar câteva minute după ce decizia CEDO în dosarul în care am fost parte a fost anunțată. Știu că sunt câteva persoane ”la butoane” care își doresc denigrarea mea personală prin orice mijloace, iar modul în care este prezentată decizia CEDO în ceea ce mă privește este o dovada in plus.

 

În aceste circumstanțe, mă văd nevoită să fac o serie de corecturi și completări față de ce au prezentat unele surse media.

Subsemnata am formulat plangere la CEDO in baza art.6-8 din Conventie, prezentand mai multe deficiente ale procedurii disciplinare pe care ANI a initiat-o impotriva mea ca urmare directa a decizie ICCJ din 24 noiembrie 2015.

Prin decizia de azi, CEDO a constatat ca art. 6 din Conventie nu este aplicabil in cazul meu deoarece nu exista decat riscul sanctiunii diminuarii indemnizatiei de parlamentar cu 10% pe cel mult 6 luni, in masura in care subsemnata eram raspunzatoare in calitate de deputat, ceea ce nu a fost cazul, iar la propunerea „Comisiei pentru afaceri juridice a Camerei Deputatilor reunita in sesiune plenara, a decis sa anuleze in noiembrie 2015 actiunea disciplinara impotriva reclamantei, in urma alegerilor din decembrie 2016 subsemnata fiind realeasa ca membru al Parlamentului.

In acest sens, CEDO constata procedura inchisa in ceea ce ma priveste, „cu un rezultatat favorabil”,constatand ca articolul 6 din Conventie nu este aplicabil in cauza mea, deoarece rezultatul acestei proceduri inchise nu este de natura si nu prezinta un grad de gravitate care sa justifice aplicarea art. 6 din Conventie.

Cu referire la art. 8 din Conventie, care vizeaza dreptul unei persoane la imagine, CEDO a constatat ca sunt indreptatita sa introduc actiune civila in fata instantelor de judecata civile din Romania, iar pana la finalizarea unor astfel de actiuni in repararea prejudiciului moral, cererea nu poate fi analizata de CEDO

Din păcate pentru propaganda mediatică ce a pornit împotriva mea, CEDO confirmă faptul că am fost îndreptățită să candidez în 2016, iar mandatul obținut este legal.

Atitudinea mea constantă împotriva protocoalelor și abuzurilor m-a transformat într-o țintă a unor publicații care au urmărit cu orice preț stigmatizarea mea și denigrarea imaginii mele. În pofida tuturor acestor încercări, convingerile mele rămân aceleași, în sensul reformării justiției și ruperii legăturilor care s-au creat pe baza unor protocoale secrete.

Steluța Cătăniciu - Deputat ALDE Cluj

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator