Scrie un comentariu

vasile manaila

Șef Serviciului Ordine Publică din cadrul Serviciului Public Poliția Locală Turda, Vasile Mănăilă, care a fost acuzat de liderul USR Turda, Emil Turdean, că l-ar fi amenințat, spune că politicianul nu spune adevărul! ”Nu este adevărat!”, susține Vasile Mănăilă.

 

„Nu este adevărat. Eu nu-mi pot permite să ameninț pe cineva. Turdean ar putea să-și vadă de treabă, pentru că la Poliția Locală sunt oameni care își văd de treabă. L-am întrebat „ – știi că am dat examene pentru funcția mea?” Mi-a spus: „– Dacă nu-ți convine, dă-mă în judecată!” Dacă îl amenințam, mi-ar fi spus el că mă dă în judecată, nu m-ar fi provocat pe mine să-l dau în judecată. Eu nu dau în judecată pe nimeni. Eu nici nu trebuia să îi sun, i-am sunat, atunci, ca să le spun să-și vadă de treabă, că eu nu sunt omul pe care să-l bage în cărțile lor.

(...) Eu am venit pe o funcție pe care am dat examen. Legea permite acest lucru, nu am încălcat nicio lege! Nu am fentat nimic! Nu am semnat cu PSD-ul pentru că nu pot semna, eu fiind funcționar public. Nu l-am amenințat și nici nu am de gând să ameninț pe nimeni în lumea asta. Ce pot să-i fac eu lui Turdean, dacă el respectă legea? Astea sunt șmecherii de-ale lor, pentru a-și face imagine. Este o provocare și nici măcar nu sunt eu ținta lor...

(...) M-au mirat cele scrise despre mine, eu având, consider eu, o relație bună cu Emil Turdean, pe care îl cunosc de mulți ani. Prostii de genul, să-l ameninț că mă voi ocupa eu de el, nu am făcut și nici nu voi face. Eu știu unde greșesc și unde nu. Și aș greși dacă aș face un lucru de genul acela”, a declarat, Vasile Mănăilă, pentru TurdaInfo.ro.

Citește și:

USR Turda: Directorul adjunct al Poliției Locale Turda încalcă deontologia profesională

N-ar fi prima dată când liderii grupării T9/USR ar spune minciuni în spațiul public. Au făcut-o de mai multe ori, iar nu de puține ori, când cineva s-a încăpățânat să demonstreze asta, a făcut-o!

Jurnalistul Gelu Florea, de la TurdaNews, a demonstrat un astfel de caz, cu probe.

Citește și:

T9 scoate artileria grea a minciunilor la atac! Așteptăm scuzele, dacă mai au o umbră de bun simț!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator