fbpx

Icon 1 Comentariu

burciu vot

Am votat astăzi PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş (Autostrada Unirii) (PL-x 557/2017)!

 

Contrar afirmațiilor mincinoase ”Fake-news PNL Cluj’’, minciuni preluate și promovate în stilul caracteristic de propagandă politică ieftină și de unii lideri PNL sau reprezentanți ”fake-news presa locală” din zona Turda-Câmpia Turzii, puteți vedea în link-ul de mai jos dovada clară votului meu de astăzi, un vot PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş (Autostrada Unirii):

http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.mp?idm=56&cam=2&leg=2016&pag=1&idl=1

Proiectul prevede aprobarea executării obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş, denumită "Autostrada Unirii" ce urmează a fi finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor (minister responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului), în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene disponibile în cadrul exerciţiului financiar multianual 2014-2020. Termenul de execuţie al obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a propunerii legislative.

Biroul de presă

Deputat PSD Cluj, CRISTINA BURCIU

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alexandru Saliste · 06:46 08.11.2018
    Bine ca ati votat si Dvs doamna deputat ! Ne era teama ca nu se mai face autostrada spre Moldova dar iata ca ne-am inselat ! Se face si inca cum: prin vot parlamentar. Ati uitat sa precizati anul finalizarii : 2118, adica la urmatorul centenar !
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator