m install
petlinii
nello construct

Cristina Burciu: Contrar afirmațiilor mincinoase ”Fake-news PNL Cluj”, informez cetățenii că am votat PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş (Autostrada Unirii)!

zamblau eugen
floris

Am votat astăzi PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş (Autostrada Unirii) (PL-x 557/2017)!

 

Contrar afirmațiilor mincinoase ”Fake-news PNL Cluj’’, minciuni preluate și promovate în stilul caracteristic de propagandă politică ieftină și de unii lideri PNL sau reprezentanți ”fake-news presa locală” din zona Turda-Câmpia Turzii, puteți vedea în link-ul de mai jos dovada clară votului meu de astăzi, un vot PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş (Autostrada Unirii):

http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.mp?idm=56&cam=2&leg=2016&pag=1&idl=1

Proiectul prevede aprobarea executării obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş, denumită „Autostrada Unirii” ce urmează a fi finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor (minister responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului), în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene disponibile în cadrul exerciţiului financiar multianual 2014-2020. Termenul de execuţie al obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a propunerii legislative.

Biroul de presă

Deputat PSD Cluj, CRISTINA BURCIU

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: