fbpx
Icon Scrie un comentariu

adrian antal

PSD Câmpia Turzii a formulat o acuzație extrem de gravă la adresa managerului interimar al Spitalului Municipal, Adrian Antal, susținând că este ”fost turnător la Securitate”!

 

Însă, în acest caz, dincolo de declarația politică, cei de la PSD trebuie să vină fie cu o probă, fie cu informații care să conducă spre astfel de probe! Pentru că este vorba despre un subiect care privește conducerea unei instituții publice, cu atât mai mult cu cât este vorba despre una din domeniul sănătății.

În caz contrar, riscă să cadă în derizoriu, iar oamenii să considere că inventează ”probleme” doar dintr-o dorință de a lovi în conducerea Spitalului, asumată de liberali.

Subiectul acuzației a debutat, oficial, acum 10 ani. Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) l-a acuzat pe Adrian Antal, în anul 2008 că ar fi colaborat cu fosta Securitate (S/DI/I/1859/2008).

Conform legislației, pentru a se stabili acest lucru (calitatea de colaborator), CNSAS l-a acționat în instanță pe Adrian Antal (instanța fiind cea care urma să stabilească dacă a avut această calitate sau nu), dosarul dintre cele două părți fiind înregistrat la Curtea de Apel București (fond), cu numărul 46376/3/2008. CNSAS a pierdut procesul atât pe fond, cât și în recurs, la Înalta Curte de Casație și Justiție, prin Decizia nr. 153/19.01.2010.

Situația și stadiul acestui dosar se regăsesc și pe siteul CNSAS (vezi mai jos, la poziția 5).

antal CNSAS

În aceste condiții, pe ce se bazează acuzația dură la adresa managerului Spitalului Câmpia Turzii?! Va prezenta PSD Câmpia Turzii probe suplimentare?! 

Pe de altă parte, de ce nu a făcut-o până acum, în condițiile în care Adrian Antal a fost inclusiv consilier local, cu mandatul validat după alegerile locale din anul 2016?!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator