fbpx
Icon Scrie un comentariu

spital ct

Ipocrizie PNL fără margini…după ce au pus un politruc Turnător la Securitate să conducă, se dau de ceasul morții că vor dezbatere pe tema managementului din Spital!


Consilierii locali PSD i-au cerut în repetate rânduri și în mod public managerului interimar al Spitalului Dr. Cornel Igna, să se prezinte cu un raport de activitate în fața Consiliului Local Câmpia Turzii, fapt care nu s-a întâmplat nici până în prezent.

Adrian Iosif ANTAL, membru PNL, refuzând astfel să dea curs unei solicitări menite sa clarifice situația atât de controversată în care se afla spitalul din Câmpia Turzii.

Colegul său de partid, nimeni altul decât primarul Dorin Lojigan, disperat să salveze imaginea spitalului mimează pseudo dezabateri pe care le anunță pe Facebook, acuzând partidele ca nu au participat la mascarada pregătită în primărie. Este ușor de înțeles că o dezbatere reală nu poate exista în lipsa unui raport de activitate oficial prezentat de conducerea spitalului și în care să se prezinte situația financiară, creanțele, etc.

PSD Câmpia Turzii solicită public primarului Dorin Lojigan, un răspuns în care să prezinte motivele prin care, în calitate de membru al unui partid istoric, (PNL) susține la conducerea Spitalului Dr. Cornel Igna din Câmpia Turzii un fost turnător la Securitate și de ce nu se prezintă public raportul solicitat?

Este regretabil că astfel de personaje politice după aproape treizeci de ani de la Revoluție mai au acces la viața politica si ne conduc destinele.

Așteptăm un răspuns public!

Biroul de presa PSD Câmpia Turzii

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator