fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

cozmin sasa 2

Cozmin Sașa, fost membru PSD, a anunțat că se alătura echipei Pro România, ”în încercarea de a crea o alternativă la ceea ce se întâmplă azi în PSD”. Cozmin Sașa este din Câmpia Turzii și este considerat un profesionist, fiind unul dintre policienii moderați, care nu a intrat niciodată în ”troaca” bălăcărelilor din politica de mahala.

 

”Am decis sa ma alatur echipei Pro Romania , in incercarea de a crea o alternativa la ceea ce se intampla azi in PSD.

Vreau sa multumesc tuturor colegilor din PSD, atat celor care m au sustinut , cat si celor care nu au fost de acord cu mine.

Urez mult succes noii echipe Pro Romania, din care fac parte, astept sa ni se alature cei care au convingerea ca pot contribui cu ganduri, cu idei, cu fapte, pentru a arata ca se poate construi pentru oameni fara sa ne fundamentam actiunile pe ura, atac la persoana, certuri interminabile si ca promovam buna cuviinta, decenta in comportament si exprimare, respectul pentru valori autentice, onestitatea si integritatea. Mult succes!”, a transmis Cozmin Sașa.

În aprilie 2017, Cozmin Sașa s-a delimitat de ”masonii de la parterul blocului”, cu aluzie la unii colegi de partid care și-au făcut un ”templu masonic” la parterul unui bloc de locuințe, conduși de Petre Pop.

”Ma delimitez total si fara echivoc de orice acțiune oculta practicată de unii dintre colegii mei din Organizația PSD Câmpia Turzii .
Consider ca scopul organizației noastre este acela de a gândi idei si a găsi soluții pentru a îmbunătății situația destul de dificila a locuitorilor municipiului Câmpia Turzii ,si doresc sa asigur simpatizanții PSD din municipiu ca exista suficiente resurse umane in cadrul organizației care sa se ocupe la modul serios de problemele adevărate ale comunității noastre!”, a scris Cozmin Sașa pe Facebook.

Citește și:

Cozmin Sașa se delimitează de ”masonii de la parterul blocului”

Imediat după excluderea din PSD, care a avut loc în octombrie 2017, Cozmin Sașa a fost intens curtat de ALDE, însă managerul din Câmpia Turzii a stat deoparte de politică, pentru o vreme.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator