fbpx
Icon Scrie un comentariu

boli infectioase

Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, a avut o întâlnire cu alegătorii din Turda, iar deplasarea în municipiul de pe Arieș l-a determinat să facă și un ”live video”, pe o rețea de socializare, pentru a prezenta situația existentă la unul din corprurile Spitalului Turda, acuzând că acum un an administrația locală condusă de primarul Cristian Matei a promis construirea unor secții noi, cu bani europeni, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat!

 

”Capcana pentru șobolani de lângă secția de Boli Infecțioase din Spitalul Municipal Turda, nu a dispărut!

Acum mai bine de 1 an, primarul acestei localități, Matei, promitea demolarea acestor clădiri vechi și construirea unor secții noi, cu bani europeni.

Povești pesediste...”, a spus deputatul USR pe contul său de Facebook, după ce a prezentat filmări de la Secția de Boli Infecțioase, unde există termopane la clădiri putrezite.

Deputatul clujean acuză că acum un an a făcut un amendament pentru finanțarea dotării acestei unități spitalicești, însă conducerea administrației locale turdene și cea a spitalului s-au opus, spunându-se la acea vreme că există finanțare europeană pentru demolarea clădirilor și construirea altora noi, inclusiv dotarea acestora. ”După cum le vedeți, clădirile sunt niște monumente ale groazei! Minciuni și mizerie!”, a concluzionat deputatul Emanuel Ungureanu.

Deocamdată, administrația locală sau conducerea spitalului nu au avut un punct de vedere pe această temă.

Andrei Suciu se ”reactivează” politic

Conform Actualitatea de Arieș, la întâlnirea cu cetățenii de la Turda, în prezidiul USR a luat parte și Andrei Suciu, fost candidat la Primăria Turda și fost candidat al USR pentru Camera Deputaților, semn că acesta dorește să se ”reactiveze” politic (nu că nu ar fi făcut-o până acum, prin intermediul Asociației T9, al cărui președinte este și care este unul dintre ”vehiculele” locale ale USR, având sediul în aceeași încăpere pusă la dispoziție de Emil Turdean, președintele USR Turda).

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator