fbpx

1 Comentariu

stamatian somn

Deputatul clujean, profesorul dr. Florin Stamatian, a fost surprins dormind profund în ședința Parlamentului. ”PNL doarme la moțiunea inițiată de PNL! În timp ce colegul său liberal Ionuț Stroe prezenta, astăzi, în plenul Parlamentului, moțiunea simplă “PSD îngroapă Cultura chiar în anul celebrării Centenarului”, deputatul PNL de Cluj, Vasile-Florin Stamatian a fost surprins ... dormind!”, scrie Q Magazine.


Anul trecut, unul dintre politicienii care s-au luptat aprig din Piaţa Victoriei pentru abrogarea Ordonanţei 13, a fost surprins dormind tocmai în momentul în care cele două camere, reunite, dezbăteau problemele cu care se confruntă România.


Senatorul USR Mihai Goţiu a fost surprins moţăind, în sala de plen, la şedinţa celor două camere reunit privind bugetul pe 2017.

 

Sursă foto:   Q Magazine

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ellie · 20:26 16.10.2018
    Doarme saracul, e ostenit de munca sau plictisit de palavrageala colegiilor. Bine ca mai are putin,pana sa beneficieze de pensie speciala de la stat pentru efortul depus....rusine! E totusi nu efort sa sforai cu atata nesimtire pe banii statului, nu credeti? Si sa te vada o tara intreaga.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator