fbpx

Icon Scrie un comentariu

protestul la cluj

Inițiatorii protestului antiguvernamental îi așteaptă pe clujeni, sâmbătă, în centrul Clujului, pentru a manifesta împotriva "atacurilor infractorilor și inculpaților din politică asupra justiției, democrației și mai nou asupra presei libere".


Astfel, pe pagina de Facebook, Umbrela Anticorupție Cluj, clujenii sunt chemaţi să participe, sâmbătă, începând cu ora 19,30, la Monumentul Memorandiştilor, la un nou protest.

"Atacurile infractorilor și inculpaților din politică asupra justiției, democrației și mai nou asupra presei libere continuă, iar coaliția de la putere ne îndepărtează de democrație. Drept urmare, rămânem concentrați pe mizele care ne privesc pe toți și ne pregătim de un final de toamna și o iarnă dificilă. CU energie multă și încredere va invităm la implicare, si niciodată la resemnare! E timpul să reluăm protestele printre alte forme de rezistență civica.

Coaliția PSD-ALDE lucrează de zor pentru a înlătura funcționarii din guvern care nu îi lasă să adopte ordonanțele pentru amnistie și grațiere, propune legi care să ne blocheze dreptul la adunări publice și la liberă exprimare, hărțuiesc jurnaliștii integri și televiziunile care nu le fac jocul și duc o campanie uriașă de denigrare împotriva oricui li se opune. In timp ce noi așteptăm momentul în care vor face o mișcare decisivă, ei înaintează cu pași mici și fără mișcări bruște deoarece și-au învățat lecția. Ei știu că, prin modificări multe și aparent mici, pot să submineze total statul de drept și libertățile noastre cetățenești. Între timp, fac tot posibilul să slăbească opoziția cetățenilor. Trebuie să fim pe poziții!", au scris pe Facebook organizatorii protestului, citati de Ziua de Cluj

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator