fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

psd ct

Raportat la situaţia gravă existentă la ora actuală în Spitalul municipal Dr. Cornel IGNA, PSD Câmpia Turzii, prin aleşii locali a intreprins o serie de demersuri prin care a tras un semnal de alarmă asupra situaţiei financiare asupra managementului defectos şi a angajărilor făcute în mod haotic de actualul manager PNL Adrian ANTAL.


Faptul că actuala conducere a spitalului nu a dat curs solicitărilor făcute prin adresa nr…. în care managerul interimar al spitalului Adrian Antal a fost invitat să participe la sedinţa Consiliului Local Câmpia Turzii din luna august 2018, pentru a prezenta un raport economic-finaciar de la investirea în functie şi până la finalul lunii iulie 2018.


De asemenea, prin adresa nr.6669/30.08.2018, managerul interimar al spitalului ne comunică că nu este în subordinea Consiliului Local, ci a primarului şi drept urmare nu poate răspunde interpelărilor unor consilieri locali, trimtându-i să vadă angajările în mediul o-line (presă) sau pe site-ul spitalului, iar la adresa nr 3159/25.04.2018 în care s-au solicitat măsurile manageriale pentru soluţionarea conflictului de muncă iscat pe fondul neacordării unor sporuri salariale personalului medical şi auxiliar, nu s-a primit un răspuns în termenii impuşi de lege, demonstrează o lipsă totală de transparenţă şi de deschidere către colaboarere a actualului manager interimar.


Ne exprimam deschiderea si disponibilitatea de a sprijinii orice demers legal si real care poat duce la iesirea din criza in care se afla la ora actuala in Spitalul municipal Dr. Cornel IGNA. In acelasi timp solicitam public ca managerul Adrian Antal sa vina in fata Consiliului Local pentru a prezenta situatia fiinaciara, justificarea angajarilor din ultima preioada si contractul de management dupa care a condus spitalul de la numire pana in prezent.


Fara un astfel de raport, fara datatele necesare, bilant, creante, dinamica politicii de personal etc., dezbaterea propusa de primarul PNL Dorin Lojigan este o simpla gargara politicianista menita sa mai imbuneze perceptia negativa care planeaza asupra Spitalului municipal Dr. Cornel Igna Campia Turzii.


Biroul de Presa,

PSD Câmpia Turzii

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator