fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

pnl ct lechintan

Un consilier de la PSD Câmpia Turzii susține că un angajat al Primăriei Câmpia Turzii ar fi fost amendat de Poliție, pentru limbaj necuviincios pe rețeaua de socializare Facebook. Cel amendat este administratorul complexului de agrement ”La Trei Lacuri”, aflat în administrarea Primăriei, Marian Lechințan.

”Calomniile și injuriile nu au ce căuta în spațiul public. În calitatea mea de consilier local vă îndemn să sesizați poliția în cazul în care sunteți înjurați sau calomniați pe Facebook, eu personal am făcut-o iar Poliția din Câmpia Turzii a aplicat legea și a sancționat un personaj angrenat politic, pe Marian Lechințan, angajat în Primăria Câmpia Turzii care își permite deja prea mult. Devenit o ,,vedetă” pe facebook prin calomniile adresate tututor acelora care își permit să critice PNL sau pe actualul primar Dorin Lojigan. Personajul în cauză este unul dintre administratorii platformei “Partidul Facebook”, un ,,proiect” PNL destinat denigrării adversarilor politici. Felicitări Poliției din Câmpia Turzii!”, a spus Gabriel David.

Chiar dacă alesul PSD susține că Marian Lechințan a fost amendat pentru ”calomnii și injurii”, foarte probabil că el se înșeală, sancțiunea contravențională putând fi dată de Poliție pentru folosirea unor cuvinte obscene, triviale, care nu au ce căuta în spațiul public și nicidecum pentru ”calomnie și injurii”, pentru că termenul de ”calomnie” a fost scos din legea penală, iar pentru injurii, dacă nu sunt folosite cuvinte obscene, partea vătămată trebuie să se adreseze instanței, care trebuie să constate existența unui prejudiciu și apoi să dispună, eventual, recuperarea acestui prejudiciu (daune morale).

Însă, este adevărat că Poliția poate amenda direct, la o simplă sesizare, persoanele care folosesc cuvinte obscene pe internet, jurnalistul Gelu Florea făcând 2 sesizări de acest gen, până acum, și în ambele s-a aplicat sancțiunea contravențională. Amenda poate fi de câteva sute de lei!

UPDATE:

Angajatul Primăriei Câmpia Turzii confirmă amenda primită, însă a avut o reacție halucinantă. ”Nu poți să scri plângeri cate amenzi pot plăti eu”, a menționat acesta pe Facebook, la anunțul făcut de consilierul PSD.

Totuși, un astfel de comportament, din partea unui angajat al unei instituții publice, este discutabil și rămâne de văzut dacă primarul Dorin Lojigan va lua vreo măsură sau va trece cu vederea comportamentul colegului său din PNL.

Screenshot 2018 10 09 at 20.54.03

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator