fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

2 Comentarii

pmp turda comunicat

Votul de la Referendumul organizat în 6-7 octombrie 2018 a demonstrat un lucru, cât se poate de clar: cetățenii au alte priorități, iar ”subiectele” importante pentru cultele religioase nu au niciun ecou în rândul oamenilor!

 

Tocmai de aceea, PMP Turda solicită administrației locale PSD să stopeze orice finanțare, directă sau indirectă a cultelor religioase, iar banii respectivi să fie folosiți în direcțiile prioritare considerate de cetățeni!

În mod normal, acest demers ar trebui pornit inclusiv de la nivel central, prin stoparea finanțării Bisericii Ortodoxe, astfel încât cetățenii României să nu mai suporte plata salariilor angajaților religioși, pentru că referendumul de ieri a arătat, mai mult ca niciodată, că suntem un stat laic, nicidecum unul religios!

”În fiecare an se cheltuie sume imense cu cultele religioase, iar preoții duc o viață de huzur, pe banii cetățenilor, pe de o parte prin salariul pe care-l primesc de la bugetul de stat (format din contribuțiile cetățenilor români), iar pe de altă parte prin contribuțiile enoriașilor, cu sau fără chitanță. Această situație trebuie stopată!

La nivel local, administrația locală trebuie să țină cont de eșecul Referendumului și să stopeze orice finanțare, directă sau indirectă, a cultelor religioase! Dacă reprezentanții Bisericii au credibilitate în rândul enoriașilor, îi vor convinge să trăiască din donațiile acestora!”, a spus președintele PMP Turda, Adrian Nap.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 07:22 10.10.2018
  Întrebare : dacă referendumul trecea si se dovedea ca pastorii, preoții etc. au avut o influenta mare asupra oamenilor, mai cereati oprirea finanțării?
  Vad, ca de ieri, toti sparlamentarii sunt de acord cu parteneriatul civil si vor sa dea o lege in sensul ăsta, adică au uitat instant de valori morale, familie tradițională si alte lozinci fluturate in fata alegatorilor. Politicieni! sunteți niste nevertebrate, ZERO demnitate, cuvânt, respect, rușine.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alexandru · 06:40 09.10.2018
  Total de acord ! Primaria Turda finanteaza din bugetul local tot soiul de culte si organizatii religioase ( buget local care este si asa insuficient pentru salariile lor marite fara noima...). Tara asta este plina de lipitori si capuse ! La munca cu ei !!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator