fbpx

Scrie un comentariu

steluta cataniciu

ALDE SOLICITĂ AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA DREPTURILOR COPILULUI ȘI ADOPȚIE SĂ IA ATITUDINE FAȚĂ DE FOLOSIREA MINORILOR ÎN CLIPUL INTITULAT „COPIII REFERENDUMULUI” postat in 1 octombrie 2018.


În aceste zile este distribuit pe internet un videoclip revoltător, în care mai mulți copii sunt folosiți la filmarea unor scene violente, sub denumirea „Copiii referendumului”, mesajul transmis fiind acela de boicotare a referendumului din 6 – 7 octombrie.


Modul în care a fost realizat acest videoclip reușește să revolte și să dezvăluie gândirea bolnavă a celor care au fost în stare să folosească minori pentru transmiterea unui astfel de mesaj cu un impact atât de puternic, sugerând metode folosite de Inchiziție, care vor fi puse în practică după validarea referendumului și arată cât de jos pot ajunge cei care nu înțeleg dreptul la liberă exprimare.


Referendumul este cel mai democratic mod de exprimare al unui popor liber, reprezentând expresia suveranității naționale a acestuia. În mod greșit s-a ajuns într-un punct în care vedem că scindarea pe tema referendumului generează o serie de acțiuni care nu mai țin cont de rațiune și de bun simț.


ALDE solicită Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în clipul intitulat „Copiii referendumului” transmite deputatul Steluța Cătăniciu

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator