fbpx

Scrie un comentariu

prm doru anca

PRM Turda se pregătește de organizarea alegerilor interne, în cursul lunii octombrie, a anunțat președintele filialei turdene, consilierul local Doru Anca, prin intermediul unui comunicat de presă.

”În ședința Biroului Executiv a PRM TURDA din 28 septembrie 2018, membrii Biroului au adoptat mai multe măsuri organizatorice necesare pentru buna desfășurare a Adunării Generale de alegeri din luna octombrie care va valida noul președinte și noul Birou Executiv. În luna octombrie se vor discuta și se va propune Adunării Generale pentru toate funcțiile, cei mai buni membrii de partid, astfel încât FILIALA TURDEANĂ care este cea mai bună din județ să poată concura cu cele mai bune filiale din țară”, se precizează într-un comunicat de presă remis redacției.

Favorit pentru preluarea unui nou mandat de președinte este actualul lider al PRM Turda, Doru Anca, care este și singurul consilier local din partea partidului.

”Totodată tot în această ședință s-au discutat mai multe probleme edilitar administrative în special problema de pe strada Costructorilor paralelă cu râul Arieș, unde problema trotuarului și viteza excesivă creează mari probleme mai ales trotuarul care lipsește cu desăvârșire”, se mai spune în comunicat.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator