marian morar
m install
nello construct

PRM Turda se pregătește de alegeri interne

zamblau eugen

PRM Turda se pregătește de organizarea alegerilor interne, în cursul lunii octombrie, a anunțat președintele filialei turdene, consilierul local Doru Anca, prin intermediul unui comunicat de presă.

”În ședința Biroului Executiv a PRM TURDA din 28 septembrie 2018, membrii Biroului au adoptat mai multe măsuri organizatorice necesare pentru buna desfășurare a Adunării Generale de alegeri din luna octombrie care va valida noul președinte și noul Birou Executiv. În luna octombrie se vor discuta și se va propune Adunării Generale pentru toate funcțiile, cei mai buni membrii de partid, astfel încât FILIALA TURDEANĂ care este cea mai bună din județ să poată concura cu cele mai bune filiale din țară”, se precizează într-un comunicat de presă remis redacției.

Favorit pentru preluarea unui nou mandat de președinte este actualul lider al PRM Turda, Doru Anca, care este și singurul consilier local din partea partidului.

”Totodată tot în această ședință s-au discutat mai multe probleme edilitar administrative în special problema de pe strada Costructorilor paralelă cu râul Arieș, unde problema trotuarului și viteza excesivă creează mari probleme mai ales trotuarul care lipsește cu desăvârșire”, se mai spune în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2