fbpx

Scrie un comentariu

usr ct

Adunarea Generală a USR Câmpia Turzii, întrunită sâmbătă, 22 septembrie, a decis structura și componența organelor de conducere, arbitraj și control ale filialei locale precum și mandatul acestora.

 

Filiala locală USR Câmpia Turzii a fost înființată prin decizia Biroului Județean în urma aprobării unui număr de 13 adeziuni. La Adunarea Generală din 22 septembrie, membrii prezenți au decis prin vot un mandat de 5 luni pentru organele de conducere, arbitraj și control ale filialei locale și următoarea componență:

  • Birou local format din Președinte și 4 Vicepreședinți

Președinte: Ardelean Petrică Marian

Vicepreședinți: Goron Alin, Popa Cornelius-Mihai, Gabor Sandor, Vescan Nicolae

  • Comisia de arbitraj formată din 3 membri: Dale Florin Cristian, Man Marcel, Moldovan Simion
  • Cenzor: Mureșan Ioan

Accederea în USR s-a datorat nevoii imperioase de a schimba făgașul politic și  mentalitatea cetățenilor Câmpiei Turzii, de a le arăta că există și o altă alternativă politică bazată pe oameni noi, cu principii și valori precum: transparența în luarea deciziilor, meritocrație, profesionalism, integritate, respect față de cetățean, etc. Sunt convins că am pornit la un drum foarte greu, dar nu imposibil, și, de aceea, Biroul Local împreună cu membrii filialei USR Câmpia Turzii ne vom canaliza eforturile spre împlinirea obiectivelor propuse, având ca prioritate bunăstarea social-economică, morală și egalitatea de șanse a tuturor cetățenilor. Nu ascund faptul că avem țeluri înalte în vederea implicării în politica locală, să întrevedem planuri de dezvoltare durabilă și pe termen lung, că suntem deschiși tuturor celor care se regăsesc politic în USR. Doar împreună vom reuși! Vrem FAPTE, nu VORBE. Vă așteptăm alături de noi!” a declarat domnul Ardelean P. Marian, Președintele USR Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator