fbpx

Icon Scrie un comentariu

prm doru anca

Președintele PRM Turda, consilierul local Doru Anca, a spus că susține administrația condusă de primarul PSD Cristian Matei pentru că aceasta își dovedește eficiența și pentru că problemele sesizate se rezolvă operativ.

 

Doru Anca a menționat că din acest motiv nici nu are intervenții la finalul ședințelor de Consiliu Local, când diverși consilieri atrag atenția asupra unor probleme, pentru că el le ridică direct administrației locale și în majoritatea cazurilor ele sunt rezolvate operativ.

Doru Anca a făcut referire și la alte acțiuni ale administrației locale, dar și la situația sportului din municipiu, respectiv echipa de handbal și echipa de fotbal, ambele susținute de administrația locală.

În ceea ce privește situația partidului, Doru Anca spune că sunt unele probleme de organizare la nivel național, dar și la nivel județean și că procentele PRM ar putea crește dacă ar exista oameni care să se implice mai activ în munca de partid. El a spus că la Turda PRM speră să câștige 2 mandate de consilier local, la alegerile locale din 2020.

Vezi mai jos declarațiile liderului PRM Turda:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator