fbpx
Icon Scrie un comentariu

corina cretu

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, face apel la Ministerul Transporturilor să depună proiecte mature pentru finanţare europeană.

 

Corina Creţu a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, la un dialog cu cetăţenii organizat la Facultatea de Studii Europene a UBB, că ultimul proiect depus de România pe Programul Operaţional Infrastructură Mare este metroul Gara de Nord – Otopeni, neexistând proiecte noi, în afară de fazarea proiectelor de apă şi canalizare.

Potrivit acesteia, deşi se spune că reprezentanţii CE îngreunează lucrurile privind absorbţia fondurilor europene, s-a constatat un fenomen şi anume faptul că unele state membre adaugă, prin ghiduri, tot felul de condiţionalităţi în plus faţă de regulamentele europene. „Avem întârzieri în toate statele membre, datorită adoptării târzii a legislaţiei privind perioada 2014 - 2020 şi spun că trebuie să învăţăm din lecţiile trecutului”, a explicat Corina Creţu pentru MEDIAFAX.

Reamintim că sâmbătă, comisarul european se va afla la Turda la o întrevedere cu primarul Matei Cristian, în jurul orei 11,15 va susține o scurtă conferință de presă după care va vizita Salina Turda.

Citește și: Comisarul european Corina Crețu va fi sâmbătă la Turda!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator