fbpx

diego banner mai2019

1 Comentariu

corina cretu

Comisarul european pe politici regionale, Corina Crețu, va efectua o vizită la Turda, în cursul dimineții de sâmbătă, 15 septembrie, anunță siteul Comisiei Europene. Vizita înaltului oficial european face parte dintr-un turneu pe care-l va realiza în mai multe localități din România, unde se va întâlni cu reprezentanți ai autorităților locale și regionale, va vizita proiecte cu finanțare europeană și va participa la o serie de conferințe la nivel înalt și la un dialog cu cetățenii.

 

Pe lângă Turda, pe agenda de vizite a comisarului european se mai află Sibiu, Petroșani, Cluj-Napoca și Alba Iulia.

Corina Crețu l-a felicitat public pe primarul Cristian Matei și echipa sa, care a întocmit mai multe proiecte viabile pentru finanțare europeană, care pot transforma Turda radical, multe dintre ele concretizându-se deja în contracte semnate, deci finanțate.

”Felicitări pentru toți cei care au depus proiecte de calitate, ca și dvs, pentru a putea începe să cheltuim în ritm mai alert sumele alocate din fondurile europene. Sunteți un exemplu de urmat, vă felicit încă o dată! Ne vedem luni, la Guvern, sper să pot veni cât mai curând în frumosul dvs oraș, unde s-a născut soțul meu. Weekend frumos vă doresc!”, a scris Corina Crețu pe pagina de Facebook a primarului Cristian Matei, în decembrie 2017.

PROGRAM OFICIAL:

Sâmbătă, 15 septembrie, Turda și Alba Iulia

10.30-11.15  Întâlnire cu dl. Cristian-Octavian MATEI, primarul orașului Turda

Primăria Turda, str. 1 decembrie 1918, nr. 28, Turda

11.15-11.30  Declarații de presă comune cu dl. Cristian-Octavian MATEI, primarul orașului Turda

Primăria Turda, str. 1 decembrie 1918, nr. 28, Turda

11.45-12.45  Vizitarea proiectului cu finanțare europeană de la Salina Turda

Salina Turda, str. Salinelor, nr. 54, Turda

Acces deschis presei

Sursa foto: ec.europa.eu

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mircea · 21:08 11.09.2018
    Un primar adevarat.In Turda se misca lucrurile ....Sunt convins ca Turda va arata foarte bine in viitorul apropiat.Felicitari domnule Matei.
    Cand ai posibilitatea sa atragi bani gratis de la Uniunea Europeana de ce sa nu o faci.Bine iti trebuie si proiecte viabile...nu oricine stie sa faca asta.Poate altii nu vor.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator