fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Banner 1 Turda News HD

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

PSDTurda Ciortea 30iulie

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

nasra tise

Parcul industrial Tetarom IV, proiectat în comuna Feleacu, pe 85 ha, este o promisiune nerealizată a majorității PNL din Consiliul Județean Cluj și a președintelui Alin Tișe.

 

“PNL și Alin Tișe au blocat prin subfinanţare  proiectul Tetarom IV! Chiar dacă au promis în 2012, apoi 2016, că vor construi parcul industrial în Feleacu, consilierii liberali și Executivul Consiliului Județean Cluj au subfinanţat proiectul, blocând posibilitatea de atragere a noi investitori în Cluj. Tetarom IV este un proiect important pentru dezvoltarea și bunăstarea clujenilor, proiect care trebuie susținut fără rezerve. PSD susține extinderea și înmulțirea parcurilor industriale și spre alte localități din Cluj, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca este un centru educațional de excepție, universitățile clujene generând aproape pentru orice domeniu, forță de muncă înalt calificată.

De-a lungul anilor, în cele două mandate de președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a promis că va aduce investitori, investiții, multinaționale de renume din Occident în parcurile industrial clujene.

La parcuri industriale imaginare, precum TETAROM IV, V și parțial I, avem parte și de investitori imaginari. Este memorabil anunțul privind sosirea indienilor de la Tata Motors la Cluj, apoi informările privind negocieri de succes cu 'mari companii' din occident sau Asia.

În fapt, de doi ani, marii investitorii străini nu au pus piciorul în județul Cluj. Și până la urmă cine ar fi interesat de parcurile industriale din subordinea Consiliului Județean Cluj, când singura preocupare a Executivului este să schimbe directorii din regii?”a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate