m install
petlinii
nello construct

Avram Gal: Apel către clasa politica din Campia Turzii

floris

Liderul ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a lansat un apel către clasa politică din Câmpia Turzii, după tragicul deces al lui Cornel Cadar, victima unui atac de cord și al unui sistem de ”intervenție rapidă” care nu funcționează în cazurile de acest gen, fie din cauza lipsei de ambulanțe, fie din cauza dotărilor de la spital (de personal și materiale).

 

”In aceste zile am pierdut un prieten, iar dumneavoastră cu siguranța ați pierdut la fel pe cineva drag așteptând să vina salvarea, sau ați așteptat in spital ore in șir pana să vina o salvare care să va ducă pe cineva drag la Cluj.

Eu propun ca dl Primar Dorin Lojigan să convoace la o ședința toți liderii politici și impreuna să facem un program pe termen mediu și lung in vederea dezvoltarii Spitalului Municipal, de care să ținem cont indiferent cine va conduce Primaria împreuna cu partidele din opoziție care reprezinta Guvernul. Toți sa punem umărul pentru a rezolva aceasta problema a oamenilor din acest oraș minunat. Vă multumesc pentru răbdarea de a citi aceste rânduri și aștept convocarea din partea dlui Primar. 

Dumnezeu să ne dea la toți înțelepciune și pricepere!”, a scris Avram Gal pe Facebook.

Citește și:

Criza ambulanțelor ar putea avea ca soluție implicarea administrațiilor!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: