Scrie un comentariu

emil turdean usr

Într-un interviu acordat mass mediei locale, proaspătul președinte al USR Turda, Emil Turdean, recunoaște motivul pentru care a preluat funcția de conducere din organizația locală: erau membrii puțini și nici nu mai erau oameni de calitate! Pe de altă parte, el își anunță plecarea din funcția de președinte al USR Turda, pentru că nu are calitatea ”de a fi un președinte care spune ce nu crede”, precizând că va căuta o altă persoană care să facă asta (până acum, Turdean întotdeauna s-a folosit de alte persoane pentru a-și atinge scopurile, evitând să se expună).

”Am acceptat funcția de președinte la Turda pentru că am avut un coleg de-al nostru președinte la Turda iar timp de un an de zile nu s-a făcut nici o ședință, nu s-au adunat nici măcar cotizațiile. Cei de la Cluj m-au abordat, cunoscându-mă, și m-au întrebat ce se întâmplă. Le-am răspuns că nu știu ce se întâmplă, l-am sunat pe președinte de câteva ori dar nu mi-a răspuns niciodată. (...)

Până la urmă am accepta pentru o perioadă de 4 luni și jumătate, până pe 15 ianuarie, cu termeni clari, să pot aduna 30 de membri noi cotizanți. Le-am spus că nu vor fi 30 ci 50 pentru că, la nicio săptămână de când am acceptat am avut 10 membri noi, cu adeziuni semnate. Oameni de la care nici nu mă așteptam, în schimb am avut și oameni de la care aveam speranțe și m-am dus la ei, le-am dat adeziunea și apoi m-au sunat că vor să-mi explice! Nu au ce să-mi explice pentru că nu este nimeni obligat să intre într-o formație sau organizație datorită faptului că-l știu pe Emil Turdean, nu are nimeni obligații față de nimeni. (...)

Nu pot pentru că tocmai aceasta este ideea, nu avem ce căuta oameni trecuți de 50 de ani în față. Eu pentru asta militez, în asta cred și atunci cum pot altcumva să fac decât să încerc să aduc 50 de membri noi și-i voi aduna până pe 15 ianuarie, iar după aceea, când ai un bazin mare poți alege. Sunt sigur că sunt oameni mult mai inteligenți, mult mai competenți și, poate, mult mai curați decât mine, că nici eu nu sunt un om 100 % imaculat și nu pot arunca primul piatra. Fiecare am mai greșit în viață, așa că sunt sigur că există oameni mult mai valoroși decât mine”, a declarat Emil Turdean pentru TurdaInfo, invocând și faptul că nu se se vede președinte al USR Turda pentru că nu poate spune ceva ce nu crede.

”Sincer am propus eu alte persoane întrucât nu am calitatea de a fi un președinte sau un politician care spune ce nu crede. Nu o să spun niciodată ce nu cred”, a accentuat Emil Turdean, generând astfel semne de întrebare în ceea ce privește impunerea modului în care ”trebuie să gândești și să crezi” în USR.

În ceea ce privește relația cu Daniel Doboș/Pierre Dassilu, fostul președinte al USR Turda, acum autosuspendat din partid, după ce mass media a dezvăluit că a făcut 2 crime în Germania, în calitate de civil, pe care le-a ascuns, Emil Turdean spune că nu l-a cunoscut pe Doboș până nu a venit în T9/USR (ciudat, Emil Turdean este chiar nașul de cununie al lui Doboș!), menționând că ”statul german nu îi dădea drumul dacă îl credea vinovat” (practic, Emil Turdean spune că orice pușcăriaș, care iese din închisoare după ispășirea pedepsei, nu era vinovat).

”Eu nu am știut cine este Daniel Doboș până a venit în T 9. Nici nu m-a interesat. Mi s-a spus că a fost în pușcărie în Germania pentru două crime, iar eu l-am întrebat pur și simplu. El mi-a spus că a avut o problemă și atât. Ulterior și noi am aflat mai multe și l-am întrebat de ce nu iese în față pentru că el este curat, statul german nu îi dădea drumul dacă îl credea vinovat. Ieși în față și explică! Nu este un criminal în serie, a avut o vârstă, 22 de ani, a fost bodyguardul cui a fost, de aceea era plătit, să facă ce trebuia să facă, nu știu de ce nu a făcut treaba asta până la urmă, fiecare răspunde de faptele sale ca și de cele negative. Daniel este un băiat isteț, îi merge capul, și atunci are libertatea să defileze singur. Punct!”, a relatat Emil Turdean pentru aceeași sursă, relația sa cu finul său.

Foto: captură YouTube.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator