fbpx

Scrie un comentariu

avram gal alde

Cu câteva zile înainte de ședința Consiliului Local Câmpia Turzii, în care se va dezbate majorarea tarifelor la serviciul de salubritate, pentru populație, cu circa 30%, președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, lansează o propunere spre analiză, cu scopul ca procentul vehiculat în aceste zile și prevăzut în proiectul de hotărâre transmis consilierilor, să fie diminuat, pentru un impact mai mic asupra populației.

 

”Solicit reducerea cu 50% a personalului contractual TESA, neproductiv! Să se facă un calcul pe baza acestei propuneri și să se prezinte dacă asta poate reduce și cu cât, majorarea taxei de salubritate care se pregătește cetățenilor”, a spus Avram Gal.

Liderul ALDE Câmpia Turzii a lansat această temă în condițiile în care Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA, cu acționar unic Municipiul Câmpia Turzii, a avut un număr mediu de 89 de angajați în 2017, la o cifră de afaceri de 5.432.121 lei, iar compania similară care deservește municipiul Turda, SC Prival Ecologic Servis SA, care este cu acționariat privat, a funcționat cu un număr mediu de 50 de angajați în 2017, la o cifră de afaceri de 6.194.930 lei.

Citește și:

Câmpia Turzii: Se pregătește majorarea de tarife la salubritate! Creștere de 40%!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator