Scrie un comentariu

Emil Turdean

USR Turda a trecut printr-un nou rând de alegeri a structurii de conducere, după eșecurile înregistrate până acum, finanțatorul ”din umbră”, Emil Turdean, preluând el organizația.

 

”Emil Turdean a fost ales în funcția de președinte al filialei USR Turda, având ca principale obiective până la sfârșitul anului atragerea de noi membri în organizația USR Turda și stabilirea strategiei pe plan local pentru anul 2019”, anunță USR Turda.

"Sunt omul faptelor, nu al vorbelor, locul meu nu este neapărat la conducerea unui partid. USR este un partid al tinerilor, ei sunt invitați să vină alături de noi, ei vor ocupa locurile din conducerea USR Turda. Noi venim din spate cu experiența", spune Emil Turdean, care este caracterizat de USR drept ”primul președinte de partid din Turda care poate fi văzut prin oraș in pantaloni scurți și cu haine de lucru, venit direct de pe câmp” (și care se scarpină în zonele intime, în public, se mai poate adăuga!).

Fost membru PNL, coleg de partid cu fostul primar Tudor Ștefănie, Emil Turdean a fost unul dintre cei mai acizi contestatari ai TurdaNews, după ce publicația noastră a dezvăluit, cu date concrete, unele detalii din jaful de la Zoo Turda, unde au ”dispărut” miliarde de lei vechi, iar lucrările nu sunt finalizate nici azi, deși trebuiau terminate din 2012.

În anul 2009, Emil Turdean a fost implicat într-un dosar controversat, după ce a împușcat doi oameni. La vremea respectivă, a existat un dosar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, care s-a ”rezolvat” prin retragerea plângerii depuse de cei doi. Cu sau fără legătură, cei doi au avut ”brusc” niște bani de cheltuit.

Emil Turdean a fost considerat, până acum, finanțatorul din umbră al Asociației T9 și al USR, care aveau același sediu, respectiv într-o clădire de pe strada Dr. Ion Rațiu, care îi aparține lui Turdean.

Foto: agrointel.ro

emil turdean ziar

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator