fbpx

Scrie un comentariu

diaspora

Mitingul de solidarizare cu protestul diasporei din Bucureşti s-a încheiat la Cluj-Napoca, dupa ce coloana de manifestanţi s-a reîntors în Piaţa Unirii, în centrul oraşului.

 

Numărul participanţilor la protest a atins cifra de 10.000 la momentul de vârf al serii.

Oamenii au scandat ore în şir mesaje anti- guvernamentale precum "Uniţi salvăm toată România", "Justiţie, nu corupţie", "Haideţi cu noi, vă fură şi pe voi", "PSD, ciuma roşie", "Noi nu suntem o naţie de hoţi", "Jos guvernul!". Pe durata protestului nu au fost semnalate violenţe sau alte incidente majore, relatează Monitorul de Cluj

Protestatarii au trecut si prin Câmpia Turzii.

Coloana de mașini oprită în centrul municipiului Câmpia Turzii a fost întâmpinată cu aplauze de trecători. Manifestanții aveau steaguri tricolore și strigau împotriva partidului de guvernământ.

Un nou protest este anunțat pentru această seară în Piața Victoriei, iar clujenii vor ieși, din nou, în centrul orașului.

La Cluj-Napoca, oamenii revin în Piața Unirii la ora 19.00 pentru a-i susține pe protestatarii din București. Evenimentul "București, nu uita, Clujul e de partea ta!" este anunțat de Umbrela Anticorupție Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator