Banner 2 Turda News650

Scrie un comentariu

alajmi

După 13 ani de muncă la Spitalul Municipal din Câmpia Turzii, Dr. Alajmi Mahmoud a decis să vină în municipiul vecin, pentru a lua parte la procesul de dezvoltare a Spitalului Municipal Turda!


„Plecarea domnului Doctor Mahmoud Alajmi de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii lasă în urmă un mare regret, atât din partea angajaților spitalului cât și din partea noastră, a cetățenilor. Mahmoud Alajmi este un medic cu suflet mare, devotat, pasionat în ceea ce face și mereu dispus să ajute la nevoie. În Câmpia Turzii rămân totuși medici profesioniști în mai multe domenii, însă plecarea domnului Doctor este o mare pierdere pentru oraș! Odată cu plecarea domnului Alajmi la Spitalul Municipal Turda, se vehiculează că va pleca și un medic anestezist. 


Personal regret decizia domnului Doctor, dar îi doresc succes și spor la muncă, și să nu uite că la Câmpia Turzii va fi așteptat mereu cu brațele deschise!“, a transmis Avram Gal, 


Dr. Alajmi a fost contactat de mai multă vreme de către conducerea Spitalului Municipal din Turda, însă doar acum a decis că este momentul oportun pentru a lua această decizie. Data de 16 august 2018 va fi prima zi de lucru.

Citește și: Dr. Alajmi Mahmoud dă Câmpia Turzii pe Turda!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator