fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

partid ciolos

Săptămâna începe cu politică la Turda. Astăzi de la ora 17 are loc o dezbatere la Fabrica de Timp Liber în organizarea partidului lui Dacian Cioloș- Mișcarea România Împreună.

 

”În data de 23 iulie, începând cu ora 17:00, vă așteptăm la dezbaterea cu tema “Viziuni despre Turda”, care se va desfășura la Fabrica de Timp Liber Turda (fosta Fabrica de Bere – Piața Romană nr. 17). Ne așteptăm să avem un dialog interactiv și să identificăm direcțiile care privesc dezvoltarea regiunii în anii următori.

La dezbatere vor participa membrii comunității locale RO100 Turda și Oana Bogdan, fost secretar de stat în Ministerul Culturii, cofondator al Mișcării România Împreună și moderator al comunității tematice RO100 Cultură, patrimoniu și turism” anunță organizatorii evenimentului.

Dezbaterea face parte dintr-un proiect amplu de consultare națională pentru viitorul țării: “Întrebăm România Împreună”. ”Vrem să aflăm ce își doresc cu adevărat românii, în anul Centenar, pentru ei înșiși, pentru familiile lor și pentru comunitate. Proiectul are două mari componente: dezbateri publice și chestionar. https://www.romaniaimpreuna.ro/intrebamromania, mai precizează organizatorii.

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă că în toamnă procesul juridic de înregistrare a partidului Mişcarea România Împreună se va finaliza, iar apoi se va prezenta programul politic la care se lucrează în prezent, precizând că organizaţia are peste 50.000 de simpatizanţi

”Vreau să atrag cât mai mulţi din oamenii care nu au ieşit la vot pentru că nu au avut, spun ei, alternativă, să vină şi să se implice”, a spus Cioloş.

Preşedintele fondator al Mişcării România Împreună a adăugat că ceea ce face acum alături de mişcarea civică România 100 este pentru a convinge oamenii că pot fi o alternativă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator