fbpx

Icon Scrie un comentariu

gheorghe rece

Consilierul PSD Câmpia Turzii, Gheorghe Rece, a lansat un mesaj critic la adresa primarului municipiului, liberalul Dorin Lojigan, pe care-l acuză că ”taie panglicile” proiectelor gândite și inițiate de fosta administrație PSD, lăudându-se cu munca altora.

 

”Noi am făcut proiecte durabile pentru oraș... voi tăiați panglici și lăudați-vă cu ele! Nu e problema, important este că începeți să înțelegeți importanța lor!!!

În aceste zile Berg Banat a început lucrările, în Parcul Industrial Câmpia Turzii, pentru construcția unei fabrici, un proiect durabil care va crea noi locuri de muncă. 

Am o satisfacție deosebită că în calitate de consilier local PSD și împreună cu echipa social democrata, am acordat d-lui primar Radu Hanga votul necesar înființării Parcului Industrial Câmpia Turzii, proiect care astăzi își demonstrează utilitatea. Ceea ce vreau să mai subliniez este și faptul că fără vreo contribuție esențială actualii edili își asumă rezultatele muncii altora. Le aduc aminte colegilor cum încercau cu disperare sa blocheze realizarea Parcului Industrial Câmpia Turzii, invocand tertipuri de genul: terenul este poluat cu sticlă, prețul terenului este suspect de scăzut, firma care deținea terenul este" dubioasa"... În același timp vreau sa informez cetățenii că venirea firmei Berg Banat la Câmpia Turzii se datoreaza fostului primar Radu Hanga!”, a comentat Gheorghe Rece pe contul său de Facebook.

Lucrările la noua fabrică Berg Banat din parcul Indstrial Câmpia Turzii, deținut de municipalitate, au început ieri.

Citește și:

Azi a început construcția viitoarei fabrici Berg Banat de la Câmpia Turzii

Foto: Facebook/Gheorghe Rece

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator