fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

cristina burciu

Deputatul social democrat de Cluj, Cristina Burciu, doreşte să cunoască, în numele cetăţenilor judeţului, care sunt motivele blocării lucrărilor de reparaţii la unităţile de învăţământ. În acest sens, ea a făcut o solicitare oficială, printr-o interpelare parlamentară adresată ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa.

 

„Lucrările de reparaţii şi igienizări în foarte multe unităţi de învăţământ din ţară sunt blocate, din cauza unor contestaţii declanşate de societăţi care nu au fost mulţumite după anunţarea câştigătorilor licitaţiilor. În aceste condiţii, firmele ce s-au considerat a fi fost nedreptăţite au intentat acţiuni în instanţă. Astfel, o serie de lucrări de reparaţii curente în şcoli au rămas în suspensie, deşi autorităţile au banii necesari pentru finalizarea acestora”, a argumentat parlamentarul PSD, în documentul trimis conducerii Ministerului Educaţiei Naţionale.

În finalul interpelării, Cristina Burciu l-a chestionat pe ministrul Popa asupra următoarelor aspecte: „1. Care este situaţia lucrărilor blocate în prezent la unităţile de învăţământ, atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Cluj?; 2. În ce mod se va implica Ministerul pe care îl conduceţi pentru rezolvarea situaţiei prezentate?; 3. Consideraţi că blocarea acestor lucrări până la pronunţarea unei sentinţe definitive este normală?; 4. Care ar fi soluţia pentru ca investiţiile respective să poată fi totuşi efectuate?”.

„Există o serie de investiţii nefinalizate, care impietează asupra bunei desfăşurări a procesului educaţional, atât în ţară, cât şi în judeţul Cluj. Consider că autorităţile responsabile de destinele învăţământului, şi implicit de viitorul tinerei generaţii, trebuie să găsească soluţiile corecte şi optime, pentru ca astfel de blocări să fie rezolvate, cu reducerea semnificativă a timpului pierdut”, a concluzionat deputatul turdean.

Biroul de Presă al Deputatului PSD Cluj Cristina BURCIU

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator