fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

pmp alegeri

Zona Turda - Câmpia Turzii este bine reprezentată în structurile de conducere ale organizației județene a PMP Cluj, în urma alegerilor desfășurate sâmbătă, la Cluj-Napoca. Președintele organizației județene este senatorul Cristian Lungu, iar 3 posturi de vicepreședinți județeni revin zonei Turda - Câmpia Turzii!

 

De la Turda, Adrian Nap a fost ales vicepreședinte al organizației județene. Adrian Nap este liderul PMP Turda, organizație menționată de președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pentru faptul că este printre puținele care a realizat un scor din 2 cifre, atât la europarlamentare, cât și la alegerile locale din anul 2016.

De altfel, Adrian Nap a menționat în discursul său că PMP Turda este o organizație care are o legătură foarte bună cu electoratul turdean, care i-a dat un mandat de încredere în anul 2016 și chiar dacă ”popularii” au 3 mandate de consilier, din totalul de 21 existente în Consiliul Local, PMP a reușit să pună în practică un punct foarte important din programul său electoral: reducerea impozitelor pentru persoanele fizice, situație unică la Turda, până în acest moment!

Tot de la Turda, Radu Zoltan (consilier local PMP) a fost ales secretar executiv, iar Emil Moldovan (consilier local) face parte din Comisia de arbitraj. Un alt membru al PMP Turda, Ilie Săvan, a fost ales în poziția de cenzor.

De la Câmpia Turzii, consilierul local Adrian Mischian și președintele organizației locale - Laurențiu Bondor, au fost aleși și ei în funcția de vicepreședinte al organizației județene.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate