Scrie un comentariu

Consilierul PMP Câmpia Turzii, Adrian Mischian, a explicat de ce nu a votat proiectul de hotărâre privind mutarea sediului Poliției în locația de pe strada George Coșbuc, acolo unde a funcționat incubatorul de afaceri. Precizările sale vin în contextul în care în urbe s-au generat intense dezbateri pe această temă, mulți cetățeni reproșând faptul că astfel s-a blocat înființarea serviciilor de pașapoarte, eliberare permise și înmatriculări auto în urbe.

”Am declarat la momentul respectiv ca nu trebuie desfiintat incubatorul de afaceri, parere care mi-o mentin si acum, daca acesta devine functional poate fi o rampa de lansare pentru micii antreprenori din Campia Turzii. Sunt de acord si cu faptul ca politia municipala are nevoie de un sediu nou, pentru a-si putea desfasura activitatea in conditii decente. Din pacate, “rezultatul unei munci de un an de zile”, ca sa-l citez pe primarul nostru, face imposibil sa avem simultan si incubator de afaceri si sediu nou pentru politia municipala.

M-am abtinut de la votul proiectului de hotarare, pe motivul ca documentatia aferenta acestuia contine mai multe documente intocmite la limita legalitatii, refuzand impreuna cu ceilalti colegi din opozitie sa ni le asumam. Daca primarul si viceprimarul localitatii ar fi participat la sedintele de comisie din zilele premergatoare sedintei ordinare, poate am fi clarificat anumite aspecte si proiectul de hotarare nu ar fi picat. Consultarea liderilor politici la care a facut referire primarul nostru, s-a rezumat doar la cateva promisiuni personale pentru mine si liderul PSD - Gheorghe Rece, care ni se vor indeplini in cazul in care vom vota corespunzator, promisiuni pe care nici eu si nici liderul PSD nu le-am luat in considerare.”, a motivat Adrian Mischian.

Citește și:

Bulibășeală politică la Câmpia Turzii: Uite sediul Poliției, nu e sediul Poliției! Analiza TurdaNews!

Consilierul PMP îi reproșează primarului Dorin Lojigan că este și el vinovat de acest eșec.

”Din pacate, primarul nostru nu a invatat nimic de la precedesorii sai, in schimb are o aroganta mult mai mare decat au avut-o toti primarii Campiei Turzii de pana acum la un loc. Si cred ca este nevoie de o opozitie constructiva, atata timp cat primarul nostru declara in raportul pe anul 2017 ca a realizat mai mult decat si-a propus, in conditiile in care avem ZERO fonduri europene atrase, ZERO proiecte europene depuse, doar 180 m de drum reabiltati, adica tot ZERO”, a spus Mischian.

Întreaga motivație a consilierului PMP din Câmpia Turzii poate fi citită AICI.

Citește și:

Petiție online la Câmpia Turzii: Se cere demisia consilierilor care nu au votat mutarea sediului Poliției!

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator