Scrie un comentariu

Europarlamentarul Maria Grapini a efectuat o vizită la Turda și Câmpia Turzii, unde s-a întâlnit cu reprezentanții administrațiilor locale. După aceste vizite, Maria Grapini s-a întâlnit cu mass media locală, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Câmpia Turzii.

 

Maria Grapini a vorbit despre neinformarea sau reaua intenție a unor europarlamentari, care analizează situația din România prin prisma intereselor propriilor lor țări. Europarlamentarul român a dat câteva exemple concrete în acest sens și a menționat că România trebuie să-și urmărească propriile interese, iar defăimarea țării, în cadrul unor structuri europene, nu ne aduce niciun beneficiu, ci ”pierderi”.

În ceea ce privește situația PPU-SL la nivel local, unde partidul are 3 consilieri locali în Consiliul Local Câmpia Turzii, Maria Grapini a spus că a purtat discuții atât cu cei 3 aleși locali, cât și cu reprezentanții Primăriei, analizându-se faptul că 2 dintre consilieri votează de regulă cu ”puterea” locală, în timp ce 1 votează cel mai adesea cu ”opoziția”.

Maria Grapini și-a manifestat optimismul în ceea ce privește rezultatele obținute de partid la alegerile din 2020, menționând că optimismul se datorează concluziilor după alegerile din 2016, când partidul a obținut un scor bun în județ, în condițiile în care a fost nevoit să se organizeze în câteva luni.

După-amiaza, europarlamentarul Maria Grapini a asistat și la meciul de handbal masculin, din Cupa Challenge, dintre Potaissa Turda și HC Vise (Belgia), fiind încântată de victoria zdrobitoare a formației turdene (44-24), căreia i-a apreciat jocul și a spus că performanțele realizate de echipa turdeană reprezintă și o mândrie națională.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator