Scrie un comentariu

Filiala USR Cluj a organizat duminică, 4 februarie 2018, alegeri interne pentru stabilirea noii echipe de conducere, cu participarea membrilor filialelor locale ale USR din județ. În urma votului, Elek Levente a fost reales în funcția de președinte al filialei județene. Alături de acesta, pentru postul de președinte a mai candidat Cosmin Stoenoiu.

 

Împreună cu vicepreședinții Christian Schuster, Radu Boloveschi, Elena Muscă, Ovidiu Nistor, Bogdan Petruțiu și Radu Molnar și cu noii membri ai Biroului Județean Alin Goron (reprezentantul zonei Turda-Câmpia Turzii, președinte USR Turda), Lavinia-Manuela Husar-Vastag, Lucian Pupeză, Claudiu Tamaș, Mihai Adrian Vădan, Laura Simona Varga, Elek Levente va conduce filiala județeană USR Cluj până în vara anului 2019, după alegerile europarlamentare. Structura mai largă a noului Birou Județean, rezultată în urma alegerilor de duminică, este necesară pentru a asigura reprezentativitatea tuturor membrilor, în condițiile extinderii în teritoriu a USR Cluj și în vederea pregătirilor pentru campaniile electorale din următorii ani.

Tot duminică, 4 februarie, au avut loc alegeri și în cadrul filialei locale USR Cluj-Napoca, în urma cărora au fost aleși noi membri ai Biroului Local, pe locuri rămase vacante. Alexandra Oană și Lavinia-Manuela Husar-Vastag se alătură astfel echipei locale de conducere care are, de asemenea, un mandat de 16 luni.

În cadrul alegerilor interne de duminică, au fost aleși și membrii Comisiei Județene de Arbitraj (Dragoș Bărăitaru, Adriana Cristian, Marius Egry, Romana Harosa, Mihaela Nia), ai Comisiei Locale de Arbitraj (Dragoș Bărăitaru, Răzvan Moza, Daniel Pavăl), precum și noul Cenzor al Filialei Locale USR Cluj-Napoca (Daniel Giurcă).

USR Turda.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator