Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Circa 250 de participanți la Microrevelionul PMP Turda! (VIDEO/FOTO)

kaufland 650x100 22.12

PMP Turda a organizat duminică tradiționalul microrevelion al popularilor, unde și-au dat întâlnire circa 250 de persoane, membri și simpatizanți ai partidului. ”Suntem o forță la nivel local!”, a spus președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, comparând participarea cu numărul celor prezenți la manifestările similare ale altor partide locale.

 

Popularii turdeni au făcut o tradiție din organizarea acestui Microrevelion, la care distracția și socializarea își dau mâna. Anul 2018 este unul special, după cum a precizat liderul PMP Turda, fiind primul an din istoria Turzii în care impozitele locale pentru clădirile deținute de persoanele fizice s-a redus, la inițiativa consilierilor PMP, care și-au anunțat încă din campania electorală acest obiectiv.

La Microrevelionul PMP Turda au participat și colegi de la Câmpia Turzii, respectiv președintele PMP Câmpia Turzii - Laurențiu Bondor și consilierul local Adrian Mischian.

”Suntem o forță la nivel local, asta e clar! Dacă ne comparăm, cred că suntem al doilea partid în acest moment, în Turda, după PSD, cu ale cărui resurse nu ne putem pune. Suntem o echipă frumoasă, o echipă puternică, o echipă unită, o echipă care a demonstrat că poate face treabă bună chiar dacă avem doar 3 consilieri locali în acest moment. Am reușit un lucru extraordinar, reducerea impozitelor pentru turdeni, ceea ce este un moment istoric foarte important, din punct de vedere administrativ. Ca partid, sprijinim dezvoltarea Turzii, nu ne interesează disputele politice sterile, ci un trai mai bun pentru turdeni și contribuim cu ce putem pentru a realiza acest obiectiv.

Mă bucur pentru că prezența aceasta atât de numeroasă ne demonstrează că oamenii au încredere în noi, sunt alături de noi și văd că suntem genul de politicieni mai apropiați de omul simplu. Pentru 2020 ne propunem să devenim cea mai importantă forță de dreapta din municipiul Turda și cred că suntem pe drumul bun, mai ales că în 2016 am fost considerați outsideri, iar apoi am demonstrat că ne merităm locul în rândul partidelor care contează la nivel local. Avem multe cereri de înscriere în partid, unele chiar de la oameni de la alte partide de dreapta, ceea ce mă bucură, pentru că oamenii ne consideră adevărata alternativă de dreapta”, a spus liderul PMP Turda, Adrian Nap.

La alegerile locale din 2016, PMP Turda a obținut 13% din voturi, fiind considerați ”surpriza alegerilor locale”, procent în baza căruia a obținut 3 mandate de consilier local, ocupate de Adrian Nap, Emil Moldovan și Radu Zoltan.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...