Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Gabriel David: Pe Facebook, Tetarom V face angajări! În realitate... 0 lei alocați pentru această investiție!

kaufland 650x100 22.12

Consilierul local Gabriel David (PSD Câmpia Turzii) a atras atenția asupra faptului că administrația locală face declarații fără acoperire în privința realizării parcului industrial tetarom V, promis în campania electorală de actualul primar, Dorin Lojigan, în realitate fiind alocați... 0 lei pentru realizarea investiției!

 

”Eu sunt inginer de profesie si sunt mai tehnic, am tot analizat declarațiile politicienilor (membrii ai partidul național Facebook) cu privire la Tetarom V, o mare reindustralizare... una Facebook. Pe rețelele de socializare și pe Partidul Facebook,....Tetarom V face angajări. ????????????????

În realitate lucrurile stau tocmai pe dos. Nu sunt bani alocați, nu există studiu de fezabilitate, nimic concret, doar declarații.

Am studiat problema și am descoperit că municipiul Câmpia Turzii are în Tetarom doar 0,0362 % acțiuni, iar Consiliul județean Cluj 90,5491% acțiuni, deci noi ca oraș nu contăm.

Nu am înțeles de ce primarul actual se tot umflă în pene, are dreptate colega mea din consiliul local, Monica Uiorean, vă supraevaluați domnule primar!

Vecini mei din Sâncrai mi-au spus ieri un lucru adevărat: spune-i lui Lojigan că nici curățenie nu mai știe să facă Primaria, nu-l mai votăm!”, a spus Gabriel David.

Declarația consilierului social-democrat vine în contextul în care în campania electorală primarul Dorin Lojigan, alături de Alin Tișe - actualul președinte al Consiliului Județean, a promis realizarea parcului industrial Tetarom V, iar recent în presă se vehicula că se vor aloca 5 milioane de euro de la Consiliul Județean Cluj, pentru demararea investiției în acest an. În realitate, însă, bugetul județean prevede 0 lei pentru această investiție!


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...