Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Partidul politic ALDE îşi începe activitatea în comuna Tritenii de Jos!

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

Partidul nou înfiinţat în comuna Tritenii de Jos a desfăşurat ieri o primă întâlnire a tuturor mebrilor cu scopul de a-şi alege biroul de conducere! 

 

Demisia din funcţie a viceprimarlui PP-USL a lăsat un culoar politic liber, culoar care încă nu a fost revendicat de nici un alt partid politic (PNL sau PSD). Astfel, pe langa o parte din electoratul PPU, în cadrul grupării ALDE s-au alăturat şi doi membri de seamă ai PNL , fostul vicepreşedinte Baciu Mihail membru fondator al PD şi fost viceprimar (2000-2004), şi fostul secretar al PNL ,Coc Dumitru. 

Milu Rusu, candidat indepedent pentru primăria Tritenii de Jos, care a adunat de unul singur peste 100 de voturi din partea consătenilor lui, a decis ca pentru prima oară să facă parte dintr-un partid politic, alăturându-se astfel echipei noi formate ALDE.

Biroul de conducere este format din:

Preşedinte: Varga Adrian-Claudiu 

Vicepreşedinte: Baciu Mihai 
Secretar: Coc Dumitru 

Membri în birou:
Milu Rusu 
Marginean Adrian 
Galea Catalin 
Cecalasan Catalin 
More Ana
Sarb Sergiu 
Ceclan Marian

Preşedintele organizaţiei, antreprenorul Varga Adrian-Claudiu, este absolvent al Facultăţii de Studii Europene şi al Facultăţii de Drept, activând în mediul politic din anul 2004.

Îşi doreşte ca pe viitor partidul ALDE  să aibă cât mai mulţi membri, să organizeze diferite acţiuni, atât cu şi pentru tineri, cât şi pentru persoane vârstnice, să fie o forţă politică în Comuna Tritenii de Jos, ajutând la dezvoltarea Comunei Triteni printr-o politică a bunului simţ, o politică din care să lipsească atacurile personale, "pentru că politica trebuie să unească nu să dezbine", aşa cum a declarat pentru TurdaNews, Varga Adrian-Claudiu.

Prezenţi la evenimentul de ieri, au fost şi preşedintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, cât şi deputatul Steluţa Cătăniciu.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...