Live Video
 

maxiprest mai2018

Aflat în concediu de paternitate, consilierul Petre Pop iniţiază noi atacuri politice!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

În data de 11 ianuarie, consilierul judeţean Petre Pop, aflat în acest moment în concediu de paternitate, a lansat un nou atac politic împotriva primarului Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, făcând referire de data aceasta la "marea asfaltare" care nu a mai avut loc în anul 2017.

Prin intermediul reţelei de socializare Facebook, consilierul județean Petre Pop a spus următoarele:

"Ne-ați mințit d-le primar!

Întodeauna trebuie să faci ceea ce spui și să-ți asumi rezultatul acțiunilor tale, chiar dacă ele sunt un eșec. Am mai spus-o si am s-o mai spun, nu este corect si moral când te afli într-o funcție publică de care depind cetățenii unei comunități, să alimentezi opinia publică cu demagogii, să declari una si să faci alta, sau mai bine zis să nu faci nimic. Nu este sănătos pentru comunitatea din Câmpia Turzii ca primarul ei să nu fie constant si mai ales să-si asume eșecul ,,Marii asfaltări din 2017".

Zilele acestea, a apărut un interviu cu primarul municipiului, D. Lojigan, în care declara, la întrebarea cetățeanului, citez: ,, -Când va începe “marea asfaltare” a străzilor din Câmpia Turzii?

Dorin Lojigan: Formula de “mare asfaltare” nu îmi aparține, este expresia eșecului administrației anterioare, pe care acum încearcă o să o transfere actualei administrații", o declarație falsă! 

Pentru a afla adevarul, vă invit să ascultați o secvența din interviul dat de primarul D. Lojigan, la postul de televiziune NCN Cluj.

În calitate de consilier județean si cetatean al municipiului Câmpia Turzii, stimate domnule primar, cred că este necesar sa va cereți scuze public de la toti colegii consilieri locali aflați în opoziție. De asemenea asumați-vă ceea ce declarați și faceți, timpul trece și nu o să mai aveți ocazia, este păcat ca acest mandat să fie catalogat ca unul al demagogiei, agresivității și denigrari, si al realizărilor virtuale/facebook!! Nu trebuie să mai mințiți acuzându-ne de ceea ce faceți.”

Vă reamintim că înainte de a intra în concediu de paternitate, Petre Pop deţinea funcţia de administrator public al oraşului, funcţie care i-ar fi permis să se implice în procesul de asfaltare şi administrare a oraşului în mod direct. 

Cu toate acestea, preşedintele PSD Câmpia Turzii preferă să caute vinovaţi, îndreptându-şi atenţia spre cei care se ocupă de peste un an de zile de întreaga administrare a oraşului, criticându-le în mod constant activitatea, de acasă, din concediu.

Contactat de echipa TurdaNews pentru a-şi expune punctul de vedere referitor la acuzaţiile aduse, primarul Dorin Lojigan a declarat următoarele:

"Asfaltare nu înseamnă doar tragerea efectivă de covor asfaltic!

Asfaltarea pleaca de la intabularea drumului, proiectare, ceea ce presupune buget, introducerea pe lista de investii, avize de la toate instituțiile statului implicate și solicitate prin certificatul de urbanism autorizatie de construcție și abia in final așternerea covorului asfaltic. Procedurile sunt cele stabilite prin contractul de delegare încheiat cu Domeniul Public. Așa cum am mai declarat la preluarea mandatului, era intabulată doar Primaria și câteva imobile. Acum avem intabulate peste 60% din imobilele municipiului, iar in ceea ce privește drumurile din oras peste 80%.

Tin sa respect atât hotărârile de consiliu local, procedurile dar mai ales legislația in vigoare.” 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...